EA FC 24 DirectX GPU sürücü hatası

İşletim sistemi
Windows 10

vettelberk

Decapat
Daha fazla  
RAM
16 GB DDR4 3600 Mhz
Ekran kartı
Asus Dual RTX 4060
Anakart
Asus prime b450 m k II
İşlemci
Ryzen 5600
Merhaba kariyer modunda oynarken maça girecektim ve şöyle bir hata aldım. Ayrıca bu hatayı almadan önce 3-4 maç falan atmıştım. Bende belki bir çözüm olur diyerek ekran kartı sürücümü güncelledim ve oyuna EA App üzerinden repair attım.

Fakat hiçbiri bir işe yaramadı yardımcı olur musunuz? Bu arada oyunu mellivora patch ile oynuyorum ondan kaynaklı bir problem olabilir mi?

Az önce şu videoda anlatılanları da denedim fakat bir işe yaramadı o kısmı atlamışım:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dosya Ekleri

• hata.png
    527,3 KB · Görüntüleme: 60
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende geçen günler ilk defa FC 24 yüklemiştim ve bu sorun karşıma çıktı öncelikle şunları deneyebilirsin:
-Ekran kartı sürücüsünün son sürüm olduğuna dikkat etmelisin.
-Steam'den oyun dosyalarını doğrulamalısın.
-Eğer bu ikisi ile çözülmediyse DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar kurmalısın.
Ben ekran kartımı son sürüme güncelleyince çözülmüştü.

Hocam oyun EA App üzerinden olduğu için oradan repair attım. Ayrıca NVIDIA Experience üzerinden temiz kurulum yaptım az önce fakat tekrardan manuel silip yüklememe gerek var mıdır?

Hocam oyun EA App üzerinden olduğu için oradan repair attım. Ayrıca NVIDIA Experience üzerinden temiz kurulum yaptım az önce fakat tekrardan manuel silip yüklememe gerek var mıdır?

Hani dediklerimi yapsan açılır bence çünkü bende bunları yapınca açıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…