Merhaba kariyer modunda oynarken maça girecektim ve şöyle bir hata aldım. Ayrıca bu hatayı almadan önce 3-4 maç falan atmıştım. Bende belki bir çözüm olur diyerek ekran kartı sürücümü güncelledim ve oyuna EA App üzerinden repair attım.
Fakat hiçbiri bir işe yaramadı yardımcı olur musunuz? Bu arada oyunu mellivora patch ile oynuyorum ondan kaynaklı bir problem olabilir mi?
Az önce şu videoda anlatılanları da denedim fakat bir işe yaramadı o kısmı atlamışım:
Bende geçen günler ilk defa FC 24 yüklemiştim ve bu sorun karşıma çıktı öncelikle şunları deneyebilirsin:
-Ekran kartı sürücüsünün son sürüm olduğuna dikkat etmelisin.
-Steam'den oyun dosyalarını doğrulamalısın.
-Eğer bu ikisi ile çözülmediyse DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar kurmalısın.
Ben ekran kartımı son sürüme güncelleyince çözülmüştü.
Bende geçen günler ilk defa FC 24 yüklemiştim ve bu sorun karşıma çıktı öncelikle şunları deneyebilirsin:
-Ekran kartı sürücüsünün son sürüm olduğuna dikkat etmelisin.
-Steam'den oyun dosyalarını doğrulamalısın.
-Eğer bu ikisi ile çözülmediyse DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar kurmalısın.
Ben ekran kartımı son sürüme güncelleyince çözülmüştü.
Hocam oyun EA App üzerinden olduğu için oradan repair attım. Ayrıca NVIDIA Experience üzerinden temiz kurulum yaptım az önce fakat tekrardan manuel silip yüklememe gerek var mıdır?
Hocam oyun EA App üzerinden olduğu için oradan repair attım. Ayrıca NVIDIA Experience üzerinden temiz kurulum yaptım az önce fakat tekrardan manuel silip yüklememe gerek var mıdır?