C corumleblebisi Femtopat Katılım 19 Aralık 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2023 #1 Oyunu açınca texturelar görünmüyor. Silip tekrar yükledim dosya doğrulaması da yaptım fakat düzelmedi. Ne yapmam gerek? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Aralık 2023
Oyunu açınca texturelar görünmüyor. Silip tekrar yükledim dosya doğrulaması da yaptım fakat düzelmedi. Ne yapmam gerek?
E electurzz Hectopat Katılım 20 Temmuz 2021 Mesajlar 1.077 Makaleler 2 Çözümler 1 19 Aralık 2023 #2 Belgelerdeki EA FC ile ilgili herşeyi silin. Ve yeniden oyunu açın. Artı 0 Eksi
KS KS C corumleblebisi Femtopat Katılım 19 Aralık 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2023 #3 Onu da denedim ama maalesef olmadı. electurzz dedi: Belgelerdeki EA FC ile ilgili herşeyi silin. Ve yeniden oyunu açın. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Onu da denedim ama maalesef olmadı. electurzz dedi: Belgelerdeki EA FC ile ilgili herşeyi silin. Ve yeniden oyunu açın. Genişletmek için tıkla...
M mhtcnt Femtopat Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2023 #4 corumleblebisi dedi: Oyunu açınca texturelar görünmüyor. Silip tekrar yükledim dosya doğrulaması da yaptım fakat düzelmedi. Ne yapmam gerek? Eki Görüntüle 2058304 Eki Görüntüle 2058303 Genişletmek için tıkla... Çözümü buldunmu bendede aynı sorun var Fifa 24 doku grafik sorunu çözümü bilen lütfen yazsın electurzz dedi: Belgelerdeki EA FC ile ilgili herşeyi silin. Ve yeniden oyunu açın. Genişletmek için tıkla... kardeşim bendede böyle bi sorun var bunun çözümü yokmj Dosya Ekleri IMG-20231230-WA0002.jpeg 74,1 KB · Görüntüleme: 31 IMG-20231230-WA0002.jpeg 74,1 KB · Görüntüleme: 27 Son düzenleme: 30 Aralık 2023 Artı 0 Eksi
corumleblebisi dedi: Oyunu açınca texturelar görünmüyor. Silip tekrar yükledim dosya doğrulaması da yaptım fakat düzelmedi. Ne yapmam gerek? Eki Görüntüle 2058304 Eki Görüntüle 2058303 Genişletmek için tıkla... Çözümü buldunmu bendede aynı sorun var Fifa 24 doku grafik sorunu çözümü bilen lütfen yazsın electurzz dedi: Belgelerdeki EA FC ile ilgili herşeyi silin. Ve yeniden oyunu açın. Genişletmek için tıkla... kardeşim bendede böyle bi sorun var bunun çözümü yokmj
SelimK0071 Femtopat Katılım 22 Ocak 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2024 #5 Çözümü buldun mu hocam? Bende de aynı sıkıntı var. corumleblebisi dedi: Oyunu açınca texturelar görünmüyor. Silip tekrar yükledim dosya doğrulaması da yaptım fakat düzelmedi. Ne sıkıntı var Genişletmek için tıkla... corumleblebisi dedi: Onu da denedim ama maalesef olmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam aradan zaman geçmiş buldun mu çözümü Artı 0 Eksi
Çözümü buldun mu hocam? Bende de aynı sıkıntı var. corumleblebisi dedi: Oyunu açınca texturelar görünmüyor. Silip tekrar yükledim dosya doğrulaması da yaptım fakat düzelmedi. Ne sıkıntı var Genişletmek için tıkla... corumleblebisi dedi: Onu da denedim ama maalesef olmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam aradan zaman geçmiş buldun mu çözümü
Eliimra Centipat Katılım 23 Mart 2024 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2024 #6 mhtcnt dedi: Çözümü buldun mu bende de aynı sorun var FIFA 24 doku grafik sorunu çözümü bilen lütfen yazsın Kardeşim bende de böyle bir sorun var bunun çözümü yokmj Genişletmek için tıkla... Bende de aynı sorun var çözdün mü? SelimK0071 dedi: Çözümü buldun mu hocam? Bende de aynı sıkıntı var. Hocam aradan zaman geçmiş buldun mu çözümü Genişletmek için tıkla... sorunu çözdünüzmü acaba Artı 0 Eksi
mhtcnt dedi: Çözümü buldun mu bende de aynı sorun var FIFA 24 doku grafik sorunu çözümü bilen lütfen yazsın Kardeşim bende de böyle bir sorun var bunun çözümü yokmj Genişletmek için tıkla... Bende de aynı sorun var çözdün mü? SelimK0071 dedi: Çözümü buldun mu hocam? Bende de aynı sıkıntı var. Hocam aradan zaman geçmiş buldun mu çözümü Genişletmek için tıkla... sorunu çözdünüzmü acaba