planckhamza Femtopat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #1 Epic Games üzerinden dün EA FC 24 satın aldım. EA App ile Epic Games'i de link ettim. Ama EA App'de oyun görünmüyor. Yardım eder misiniz?
Epic Games üzerinden dün EA FC 24 satın aldım. EA App ile Epic Games'i de link ettim. Ama EA App'de oyun görünmüyor. Yardım eder misiniz?
Grkm2329 Centipat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #2 aynı durumu yaşıyorum ben de çözüm var mı acaba
x0mstf0x Yoctopat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #3 Bende de ayni sorun var. Simdi aldim ama oyun yüklenmiyor ve EA appde gözükmüyor.
MMHKAFAYAŞAMAR Centipat Katılım 4 Şubat 2024 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #4 Ben de dün gece aynı durumu yaşadım oyunu iade ettim ama param iade olmadı.
ArthurMorganO7 Centipat Katılım 19 Aralık 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2024 #5 planckhamza dedi: Epic Games üzerinden dün EA FC 24 satın aldım. EA App ile Epic Games'i de link ettim. Ama EA App'de oyun görünmüyor. Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam ben şöyle çözdüm 1.1.1.1 sitesinden Cloudflare indiriyorsun ondan sonra EA uygulaması kapalıyken Cloudflare'yi çalıştırıyorsun ve kütüphane gözüküyor oyun inerkende Cloudflare'yi kapatabilirsin.
planckhamza dedi: Epic Games üzerinden dün EA FC 24 satın aldım. EA App ile Epic Games'i de link ettim. Ama EA App'de oyun görünmüyor. Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam ben şöyle çözdüm 1.1.1.1 sitesinden Cloudflare indiriyorsun ondan sonra EA uygulaması kapalıyken Cloudflare'yi çalıştırıyorsun ve kütüphane gözüküyor oyun inerkende Cloudflare'yi kapatabilirsin.