takobaba31 Centipat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2023 #1 EA FC 24 aldim Epic Games'den Game pad var fakat olmuyor. Steam'den EA recorveryi ekledim ama yine olmadı. Yardim edin.
EA FC 24 aldim Epic Games'den Game pad var fakat olmuyor. Steam'den EA recorveryi ekledim ama yine olmadı. Yardim edin.
ets2oynayanmasum Picopat Katılım 4 Aralık 2023 Mesajlar 77 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2023 #2 öncelikle steam'dan ea fc 24'ü bul. konsol ayarları'nda şunu yap: devre dışı bırak ve oyunun keyfine bak Dosya Ekleri 1703446843132.png 2,3 MB · Görüntüleme: 210
öncelikle steam'dan ea fc 24'ü bul. konsol ayarları'nda şunu yap: devre dışı bırak ve oyunun keyfine bak
takobaba31 Centipat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2023 #3 ets2oynayanmasum dedi: öncelikle steam'dan ea fc 24'ü bul. konsol ayarları'nda şunu yap: devre dışı bırak ve oyunun keyfine bak Genişletmek için tıkla... Kral epic games den aldın dediğin ayar da yapili olduğu halde olmuyo
ets2oynayanmasum dedi: öncelikle steam'dan ea fc 24'ü bul. konsol ayarları'nda şunu yap: devre dışı bırak ve oyunun keyfine bak Genişletmek için tıkla... Kral epic games den aldın dediğin ayar da yapili olduğu halde olmuyo
ets2oynayanmasum Picopat Katılım 4 Aralık 2023 Mesajlar 77 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2023 #4 takobaba31 dedi: Kral epic games den aldın dediğin ayar da yapili olduğu halde olmuyo Genişletmek için tıkla... kanka o zaman biraz araştır
takobaba31 dedi: Kral epic games den aldın dediğin ayar da yapili olduğu halde olmuyo Genişletmek için tıkla... kanka o zaman biraz araştır
takobaba31 Centipat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2023 #5 ets2oynayanmasum dedi: kanka o zaman biraz araştır Genişletmek için tıkla... Sağol eyvallah hallettim.
ets2oynayanmasum dedi: kanka o zaman biraz araştır Genişletmek için tıkla... Sağol eyvallah hallettim.
dogwb Decapat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2024 #6 takobaba31 dedi: Sağ ol eyvallah hallettim. Genişletmek için tıkla... Nasıl yaptın kanka senle aynı sorunu yaşıyorum yardımcı olabilir misin?
takobaba31 dedi: Sağ ol eyvallah hallettim. Genişletmek için tıkla... Nasıl yaptın kanka senle aynı sorunu yaşıyorum yardımcı olabilir misin?
takobaba31 Centipat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2024 #7 dogwb dedi: Nasıl yaptın kanka senle aynı sorunu yaşıyorum yardımcı olabilir misin? Genişletmek için tıkla... Steam a steam dışı oyun ekle yapıp ea desktop u yukle sonra kumanda ayarlarından steam girdisini etksinlestir yap oluyo
dogwb dedi: Nasıl yaptın kanka senle aynı sorunu yaşıyorum yardımcı olabilir misin? Genişletmek için tıkla... Steam a steam dışı oyun ekle yapıp ea desktop u yukle sonra kumanda ayarlarından steam girdisini etksinlestir yap oluyo
dogwb Decapat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2024 #8 Dostum 1 saat önce yapmıştım sonra yeniden başlattım şimdi ne yaparsam yapayım olmuyor ama daha önce Steam girdisinden yapmıştım dostum sağol kurcaladım oldu iyi akşamlar
Dostum 1 saat önce yapmıştım sonra yeniden başlattım şimdi ne yaparsam yapayım olmuyor ama daha önce Steam girdisinden yapmıştım dostum sağol kurcaladım oldu iyi akşamlar