D denizoz315 Decapat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2024 #1 Merhaba arkadaşlar. Gamepad kolumda sol joyistik yer değiştirmiş yukarı yapiyorum aşağıya gidiyor aşağıya yapıyorum yukarı gidiyor. İnvert y axis diye bir ayar varmış onunla çözülüyormuş fakat nereden açıldığını bilmiyorum.
Merhaba arkadaşlar. Gamepad kolumda sol joyistik yer değiştirmiş yukarı yapiyorum aşağıya gidiyor aşağıya yapıyorum yukarı gidiyor. İnvert y axis diye bir ayar varmış onunla çözülüyormuş fakat nereden açıldığını bilmiyorum.
Hexuss Centipat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 205 Çözümler 2 Yer Brüksel/Brussel Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2024 #2 Selamlar, hangi platformdan oynuyorsunuz oyunu acaba?
D denizoz315 Decapat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2024 #3 Hexuss dedi: Selamlar, hangi platformdan oynuyorsunuz oyunu acaba? Genişletmek için tıkla... Epicte hocam
Hexuss dedi: Selamlar, hangi platformdan oynuyorsunuz oyunu acaba? Genişletmek için tıkla... Epicte hocam