EA FC 24 iade etmek mantıklı mı?

loren4

Hectopat
Daha fazla  
Bugün Steam'den FIFA 24 aldım ama daha sonra arkadaşım EA marketinde 600TL olduğunu gördüm. Ben Steam'de standart sürümü satın almıştım EA'de standart 600TL, Ultimate sürümü 850TL. Ben Ultimate sürümü almayı düşündüm ama birinci sorum 1,5 saat oynadım ve o sırada da Ultimate Team oynadım, güzel bir kadro kurdum. Bu kadro kaldığı yerden devam eder mi? İkinci sorum da EA indirimi ne zaman bitecek? Steam'de 11 Aralık'da bitecek. Şimdi para iade edilene kadar EA'deki indirim de biterse ortada sap gibi kalır mıyım?

Steam'den de alsan yine EA App'e yönlendirdiği için Steam'den iade edip EA App'e dönünce muhtemelen kaldığın yerden devam edersin. Steam'den iade edip EA App'ten al. Steam sürümüne o kadar para bayılmak mantıksız.

Şimdi para iade edilene kadar EA'deki indirim de biterse ortada sap gibi kalır mıyım?
14 Aralık- 5 Ocak arası firmalar tek tek Kış İndirimleri yapmaya başlayacak. İade gerçekleşene kadar indirim bitse bile çok kısa sürede geri indirimler başlayacak.

Karta para iadesi kaç gün sürer? Para karta gelene kadar EA'deki indirim biterse hiç oyun alamayacağım. EA indirimi ne zaman bitiyor biliyor musunuz?

Online oynuyorum.
Biraz riskli EA Play'de indirimin ne zaman biteceği gözükmüyor. Ama PS Storede görünüyor. Eğer indirimi EA play yaptıysa bu süre büyük ihtimal EA play içinde aynıdır. Ancak indirimi playstation ın yapmış olma ihtimali de mevcut.

En iyisi iptal kararını yarından sonra ver. Bakarsın PlayStationda ki indirimle birlikte bitmedi EA Play'de duruyor oradan alırsın.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-12-10-02-02-15-118_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-12-10-02-02-15-118_com.android.chrome.jpg
    67,1 KB · Görüntüleme: 38

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı