EA FC 24 için 800 TL'ye gamepad önerisi

2.el orijinal Xbox Controller bulursa almalı.
Kaç senelik kol almaktansa güncelde 1 sene önce çıkmış temiz bir kol almasını yeğlerim Yukarıda F710 yazan arkadaş kolu uzun süre kullanmış olabilir ama F710 dile kolay 14 senelik bir kol ve artık fiyatını haketmiyor. 9. nesil kollar dahi çıkalı 4 sene olmuşken 7-8 senelik 2. el bir oyun kolu alınmaz. 1000TL verecek 2 ay sonra ürün elinde kalacak. Almışken sağlam birşey alsın attığım gibi. Bilginiz yoksa lütfen yalan yanlış öneride bulunmayın lütfen.

Dostum önerdiğim kolu her türlü oyunda denedim bizzat ve kesinlikle F/P ürünü.

Dostum önerdiğim kolu her türlü oyunda denedim bizzat ve kesinlikle F/P ürünü.

Değil işte hocam değil illa atayim mi elimdeki gamepad koleksiyonunun resmini? Şimdiye kadar 50-60 tane gamepad denemişimdir en çakmasından en pahalısına. 1-2 tane oyun kolu kullanıp abi tam F/P diyosunuz değil işte değil.

Attığım kolun kablosuzu zaten ilk alişveriş indirimi ile 1200'e falan geliyor AliExpress de. Bu kol MSI GC30 V2 ve Xbox 9. nesil ile kapışan bir kol yav diyorum bilmediğiniz konu hakkında yorum yapmayın hala inat ediyosun hocam. Daha attığın kolun orijinal olup olmadığını anlayamıyosun gelip burada millete kol önerme bari ya.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam Monster Pusat Pro'nun kalitesi nasıldır? Daha önce hiç gamepad kullanmadığımdan bilmiyorum. 400 TL'ye buldum da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…