DMN Decapat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 8.129 Çözümler 22 8 Haziran 2024 #21 Vor dedi: Hocam Monster Pusat Pro'nun kalitesi nasıldır? Daha önce hiç gamepad kullanmadığımdan bilmiyorum. 400 TL'ye buldum da. Genişletmek için tıkla... Çok kötü bı gamepad. En düşük bütçe olarak aliexpress'den gamesir nova lite ve yukarda attığım 8 bitdo kablolu bakılabilir. Bunlar da 800Tl civarı daha altında aldıklarınız 2 ayı bulmadan elinizde kalır.
Vor dedi: Hocam Monster Pusat Pro'nun kalitesi nasıldır? Daha önce hiç gamepad kullanmadığımdan bilmiyorum. 400 TL'ye buldum da. Genişletmek için tıkla... Çok kötü bı gamepad. En düşük bütçe olarak aliexpress'den gamesir nova lite ve yukarda attığım 8 bitdo kablolu bakılabilir. Bunlar da 800Tl civarı daha altında aldıklarınız 2 ayı bulmadan elinizde kalır.
Taylor Swift Fan Cl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 5.221 Çözümler 9 Yer Balıkesir 9 Haziran 2024 #22 Vor dedi: Hocam Monster Pusat Pro'nun kalitesi nasıldır? Daha önce hiç gamepad kullanmadığımdan bilmiyorum. 400 TL'ye buldum da. Genişletmek için tıkla... Triggerlarda ölü bölge fazla. 400 liraya TR pazarında alınır ama.
Vor dedi: Hocam Monster Pusat Pro'nun kalitesi nasıldır? Daha önce hiç gamepad kullanmadığımdan bilmiyorum. 400 TL'ye buldum da. Genişletmek için tıkla... Triggerlarda ölü bölge fazla. 400 liraya TR pazarında alınır ama.
Vor Decapat Katılım 29 Ocak 2023 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #23 Taylor Swift Fan Cl dedi: Triggerlarda ölü bölge fazla. 400 liraya TR pazarında alınır ama. Genişletmek için tıkla... Hocam Logitech serisinden daha iyidir ama değil mi? Bir de bu fiyat aralığında ikinci elde GameSir g4s buldum. Fikriniz var mı kalitesi adına?
Taylor Swift Fan Cl dedi: Triggerlarda ölü bölge fazla. 400 liraya TR pazarında alınır ama. Genişletmek için tıkla... Hocam Logitech serisinden daha iyidir ama değil mi? Bir de bu fiyat aralığında ikinci elde GameSir g4s buldum. Fikriniz var mı kalitesi adına?
Taylor Swift Fan Cl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 5.221 Çözümler 9 Yer Balıkesir 9 Haziran 2024 #24 Vor dedi: Hocam Logitech serisinden daha iyidir ama değil mi? Bir de bu fiyat aralığında ikinci elde GameSir g4s buldum. Fikriniz var mı kalitesi adına? Genişletmek için tıkla... Logitech daha iyidir hocam ama kaç yıllık Logitech alacağıma Monster alırdım.
Vor dedi: Hocam Logitech serisinden daha iyidir ama değil mi? Bir de bu fiyat aralığında ikinci elde GameSir g4s buldum. Fikriniz var mı kalitesi adına? Genişletmek için tıkla... Logitech daha iyidir hocam ama kaç yıllık Logitech alacağıma Monster alırdım.
DMN Decapat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 8.129 Çözümler 22 9 Haziran 2024 #25 Taylor Swift Fan Cl dedi: Logitech daha iyidir hocam ama kaç yıllık Logitech alacağıma Monster alırdım. Genişletmek için tıkla... 400TL bütçen varsa el mecbur F310 alman gerek başka alinmaz o bütçede.
Taylor Swift Fan Cl dedi: Logitech daha iyidir hocam ama kaç yıllık Logitech alacağıma Monster alırdım. Genişletmek için tıkla... 400TL bütçen varsa el mecbur F310 alman gerek başka alinmaz o bütçede.
Vor Decapat Katılım 29 Ocak 2023 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #26 DMN dedi: 400TL bütçen varsa el mecbur F310 alman gerek başka alinmaz o bütçede. Genişletmek için tıkla... Data frog hakkında fikriniz var mı?
DMN dedi: 400TL bütçen varsa el mecbur F310 alman gerek başka alinmaz o bütçede. Genişletmek için tıkla... Data frog hakkında fikriniz var mı?
DMN Decapat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 8.129 Çözümler 22 9 Haziran 2024 #27 Adam akıllı incelenmesi yok benim de baktığım bı ürün değil.
Taylor Swift Fan Cl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 5.221 Çözümler 9 Yer Balıkesir 9 Haziran 2024 #28 DMN dedi: 400TL bütçen varsa el mecbur F310 alman gerek başka alinmaz o bütçede. Genişletmek için tıkla... Titreşim bile yok, kağnı gibi. Sağlamlık açısından haklısınız ama analog hassasiyeti arasında aşırı fark yok. 400₺'ye kol bile alınmaz şahsen.
DMN dedi: 400TL bütçen varsa el mecbur F310 alman gerek başka alinmaz o bütçede. Genişletmek için tıkla... Titreşim bile yok, kağnı gibi. Sağlamlık açısından haklısınız ama analog hassasiyeti arasında aşırı fark yok. 400₺'ye kol bile alınmaz şahsen.
DMN Decapat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 8.129 Çözümler 22 9 Haziran 2024 #29 Taylor Swift Fan Cl dedi: Titreşim bile yok, kağnı gibi. Sağlamlık açısından haklısınız ama analog hassasiyeti arasında aşırı fark yok. 400₺'ye kol bile alınmaz şahsen. Genişletmek için tıkla... Dandik onu biliyorum da gidip sahte DS4 kolu alacağına tek seçenek o kalıyor.
Taylor Swift Fan Cl dedi: Titreşim bile yok, kağnı gibi. Sağlamlık açısından haklısınız ama analog hassasiyeti arasında aşırı fark yok. 400₺'ye kol bile alınmaz şahsen. Genişletmek için tıkla... Dandik onu biliyorum da gidip sahte DS4 kolu alacağına tek seçenek o kalıyor.
Vor Decapat Katılım 29 Ocak 2023 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #30 Hocam F710 - Monster Pusat Pro'ya da Data Frog alacağım.