DMN Decapat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 8.129 Çözümler 22 9 Haziran 2024 #31 Vor dedi: Hocam F710 - Monster Pusat Pro'ya da Data Frog alacağım. Genişletmek için tıkla... Kablolu 8bitdo olanı al senin dediklerinin hiçbiri seni memnun edecek şeyler değil.
Vor dedi: Hocam F710 - Monster Pusat Pro'ya da Data Frog alacağım. Genişletmek için tıkla... Kablolu 8bitdo olanı al senin dediklerinin hiçbiri seni memnun edecek şeyler değil.
L l3edo Centipat Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 113 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #32 DMN dedi: Kablolu 8bitdo olanı al senin dediklerinin hiçbiri seni memnun edecek şeyler değil. Genişletmek için tıkla... Ürünü aliexpresten alınca ekstra gümrük ödemesi vesaire olmaz deme, daha önce hiç ordan alışveriş yapmadım da. Ayrıca orijinal ürün mü acaba?
DMN dedi: Kablolu 8bitdo olanı al senin dediklerinin hiçbiri seni memnun edecek şeyler değil. Genişletmek için tıkla... Ürünü aliexpresten alınca ekstra gümrük ödemesi vesaire olmaz deme, daha önce hiç ordan alışveriş yapmadım da. Ayrıca orijinal ürün mü acaba?
DMN Decapat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 8.129 Çözümler 22 9 Haziran 2024 #33 l3edo dedi: Ürünü aliexpresten alınca ekstra gümrük ödemesi vesaire olmaz deme, daha önce hiç ordan alışveriş yapmadım da. Ayrıca orijinal ürün mü acaba? Genişletmek için tıkla... Öderken vergisi ile ödüyorsun birdaha başka ücret ödemiyorsun kapına kadar getiriyorlar.
l3edo dedi: Ürünü aliexpresten alınca ekstra gümrük ödemesi vesaire olmaz deme, daha önce hiç ordan alışveriş yapmadım da. Ayrıca orijinal ürün mü acaba? Genişletmek için tıkla... Öderken vergisi ile ödüyorsun birdaha başka ücret ödemiyorsun kapına kadar getiriyorlar.
L l3edo Centipat Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 113 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #34 DMN dedi: Öderken vergisi ile ödüyorsun birdaha başka ücret ödemiyorsun kapına kadar getiriyorlar. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
DMN dedi: Öderken vergisi ile ödüyorsun birdaha başka ücret ödemiyorsun kapına kadar getiriyorlar. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.