zlatans1 Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 369 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2023 #11 OnurOfc dedi: En fazla 200TL düşer hocam. %40-60 indirimleri mart nisan sezon sonuna doğru geliyor. Genişletmek için tıkla... Geçen yıl düşmüş diyorlar bayağı bir tam hatırlamıyorum ama.
OnurOfc dedi: En fazla 200TL düşer hocam. %40-60 indirimleri mart nisan sezon sonuna doğru geliyor. Genişletmek için tıkla... Geçen yıl düşmüş diyorlar bayağı bir tam hatırlamıyorum ama.
VolantMito Hectopat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 2.303 Makaleler 1 Çözümler 14 20 Ekim 2023 #12 OnurOfc dedi: En fazla 200TL düşer hocam. %40-60 indirimleri mart nisan sezon sonuna doğru geliyor. Genişletmek için tıkla... Kış indirimleri daha fazla hocam.
OnurOfc dedi: En fazla 200TL düşer hocam. %40-60 indirimleri mart nisan sezon sonuna doğru geliyor. Genişletmek için tıkla... Kış indirimleri daha fazla hocam.
OnurOfc Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.418 Çözümler 21 Yer İstanbul 20 Ekim 2023 #13 VolantMito dedi: Kış indirimleri daha fazla hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam EA karar veriyor ya indirimlere. UT sonuna gelince ucuzlatıyorlar herkes alsın diye.
VolantMito dedi: Kış indirimleri daha fazla hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam EA karar veriyor ya indirimlere. UT sonuna gelince ucuzlatıyorlar herkes alsın diye.
VolantMito Hectopat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 2.303 Makaleler 1 Çözümler 14 20 Ekim 2023 #14 OnurOfc dedi: Hocam EA karar veriyor ya indirimlere. Ut sonuna gelince ucuzlatıyorlar herkes alsın diye. Genişletmek için tıkla... Onu düşündüm fakat bu oyundan kar etmek için indirim yaparlar çünkü kadınlar geldi kitle düştü ondan geri toplamaları lazım ama sizin dediğinizde mantıklı.
OnurOfc dedi: Hocam EA karar veriyor ya indirimlere. Ut sonuna gelince ucuzlatıyorlar herkes alsın diye. Genişletmek için tıkla... Onu düşündüm fakat bu oyundan kar etmek için indirim yaparlar çünkü kadınlar geldi kitle düştü ondan geri toplamaları lazım ama sizin dediğinizde mantıklı.
tumu Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 2.383 Çözümler 12 20 Ekim 2023 #15 Çok üst düzey bir indirim sonbahar indirimlerinde görmeyiz diye tahmin ediyorum. Kışın belki.