EA FC 24 inmiyor

malinal

Decapat
Daha fazla  
Bugün eafc24 oyununu satın aldım, oyunu bilgisayarıma indirme aşamasına geldiğimde %14'te takıldı, daha sonra bir anda %42 oldu ve hala böyle. Sorun hakkında çözümü olan benimle paylaşırsa sevinirim.

Hocam güncelleme yaparken benzer bir şey benim de başıma gelmişti. Öncelikle herhangi bir antivirüs programı kullanıyorsanız onu kapatın, ben Kaspersky kullanıyorum onu kapattım. Sonrasında görev yöneticisinden EA uygulamasından çıkış yapın ve görev yöneticisinden EA Background Service uygulamasını da kapatın. Bu aşamalardan sonra sorunsuz bir şekilde indirebilmiştim ben.

Bende Kaspersky Premium var ve açık olduğunda oyunda atıp duruyor, bunun nedeni arka planda çalışan anticheat uygulaması.. windows'un kendi güvenlik yazılımıyla her hangi bir sorun yaşamıyorken dışardan bir malware ya da antivirüs ile cortluyor.. bu tarz şeylerde birincil öncelik bu yazılımları fifa oynarken kapalı tutmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…