Salihw Decapat Katılım 16 Mart 2023 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2023 #1 Evet başlıkta da yazdığım gibi İstiklâl Marşı'nı nasıl alacağım?
MichaelCorleone61 Centipat Katılım 12 Eylül 2023 Mesajlar 97 Çözümler 3 Yer İstanbul Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi Teknolojileri Uzmanı 26 Eylül 2023 #2 Mağazadan bulabilirsin veya paketten düşürebilirsin ancak şu an mağazada var mı bilmiyorum kontrol etmedim.
Mağazadan bulabilirsin veya paketten düşürebilirsin ancak şu an mağazada var mı bilmiyorum kontrol etmedim.
mert_kebabci Hectopat Katılım 29 Şubat 2020 Mesajlar 139 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2023 #3 Salihw dedi: Evet başlıkta da yazdığım gibi İstiklâl Marşı'nı nasıl alacağım? Genişletmek için tıkla... Ben şu şekil almıştım. Pek satan yok ya direkt hızlı satıyorlar ya da 4900'den koyuyorlar yakalarsan alırsın.
Salihw dedi: Evet başlıkta da yazdığım gibi İstiklâl Marşı'nı nasıl alacağım? Genişletmek için tıkla... Ben şu şekil almıştım. Pek satan yok ya direkt hızlı satıyorlar ya da 4900'den koyuyorlar yakalarsan alırsın.