EA FC 24 kariyer için alınır mı?

Oyuncuların özellikleri düşük oluyor. Antrenman planından yedek oyunculara performans odaklı antrenman verirseniz keskinliği yüksek olur.

İlk 11'lere kondisyon yedeklerese şey vereyim keskinlik rezervlerede keskinlik ama daha yoğun keskinlik.

Hocam almıştım iade ettim dün bugün gelsin alacağım akşam inşallah para bugün gelirde alırım.

İlk 11'lere kondisyon yedeklerese şey vereyim keskinlik rezervlerede keskinlik ama daha yoğun keskinlik.

Hocam almıştım iade ettim dün bugün gelsin alacağım akşam inşallah para bugün gelirde alırım.
Alın hocam dursun kütüphanenizde. Epicte uygun fiyatta , aceleniz yok zaten 10 ocağa kadar süresi var indirimin.

Alın hocam dursun kütüphanenizde. Epic'te uygun fiyatta, aceleniz yok zaten 10 ocağa kadar süresi var indirimin.

Epic'ten alamam param yok Steam'den almak zorundayim.

Hocam oyunu yükledim yine kariyer modunda dünya klasi çok basit geliyor sıkılıyorum efsanevi çok zor geliyor savunma yapamıyorum aşırı zor savunma saldırıda yapamıyorum saldırı atak neler yapmam lazım birkaç şey söyleyebilir misiniz internette varda hepsi Online için Online da ise yarar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…