R rubin2727 Centipat Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 374 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2024 #1 Çıldıracağım şu saçma oyundan kariyer modu gireyim girdiğimde atıyor oyundan.
slayerdutch Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 1.839 Makaleler 8 Çözümler 7 23 Mart 2024 #11 rubin2727 dedi: 3 dosya doğrulanamadı dedi 17MB'lik bir şey indirdi Steam'de. Genişletmek için tıkla... Oyunu açıp kontrol edin. Artı 0 Eksi
rubin2727 dedi: 3 dosya doğrulanamadı dedi 17MB'lik bir şey indirdi Steam'de. Genişletmek için tıkla... Oyunu açıp kontrol edin.
KS KS R rubin2727 Centipat Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 374 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2024 #12 HeroGTR dedi: Save dosyası hatasından dolayı sanırım bende de yapmıştı. Ben yediğimi “A” isimli dosyaya kaydetmiştim. O arızalı olunca son kayıt dosyasından girdim düzeldi. Genişletmek için tıkla... İnşallah olur slayerdutch dedi: Oyunu açıp kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Olmadı aga oyundan attı Artı 0 Eksi
HeroGTR dedi: Save dosyası hatasından dolayı sanırım bende de yapmıştı. Ben yediğimi “A” isimli dosyaya kaydetmiştim. O arızalı olunca son kayıt dosyasından girdim düzeldi. Genişletmek için tıkla... İnşallah olur slayerdutch dedi: Oyunu açıp kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Olmadı aga oyundan attı
slayerdutch Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 1.839 Makaleler 8 Çözümler 7 23 Mart 2024 #13 rubin2727 dedi: Olmadı aga oyundan attı Genişletmek için tıkla... O zaman @HeroGTR'ın dediği gibi son kayıt dosyasından girmeyi deneyin. Artı 0 Eksi
rubin2727 dedi: Olmadı aga oyundan attı Genişletmek için tıkla... O zaman @HeroGTR'ın dediği gibi son kayıt dosyasından girmeyi deneyin.
KS KS R rubin2727 Centipat Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 374 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2024 #14 slayerdutch dedi: O zaman @HeroGTR'ın dediği gibi son kayıt dosyasından girmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Onu nasıl yapıcam Artı 0 Eksi
slayerdutch dedi: O zaman @HeroGTR'ın dediği gibi son kayıt dosyasından girmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Onu nasıl yapıcam
HeroGTR Hectopat Katılım 21 Aralık 2022 Mesajlar 1.319 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2024 #15 rubin2727 dedi: Onu nasıl yapıcam Genişletmek için tıkla... Save dosyalarının orda otomatik kayıt adı altında bir dosya var mı ? Artı 0 Eksi
rubin2727 dedi: Onu nasıl yapıcam Genişletmek için tıkla... Save dosyalarının orda otomatik kayıt adı altında bir dosya var mı ?
KS KS R rubin2727 Centipat Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 374 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2024 #16 HeroGTR dedi: Save dosyalarının orda otomatik kayıt adı altında bir dosya var mı ? Genişletmek için tıkla... Aga oyun dosyalarını sildim 40 gb yükleniyo şuan save dosyaları nerde bide Artı 0 Eksi
HeroGTR dedi: Save dosyalarının orda otomatik kayıt adı altında bir dosya var mı ? Genişletmek için tıkla... Aga oyun dosyalarını sildim 40 gb yükleniyo şuan save dosyaları nerde bide
HeroGTR Hectopat Katılım 21 Aralık 2022 Mesajlar 1.319 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2024 #17 rubin2727 dedi: Aga oyun dosyalarını sildim 40 gb yükleniyo şuan save dosyaları nerde bide Genişletmek için tıkla... Oyuna girerken yüklü kariyerden devam et tarzı biyerden giriyosun ya orada. Artı 0 Eksi
rubin2727 dedi: Aga oyun dosyalarını sildim 40 gb yükleniyo şuan save dosyaları nerde bide Genişletmek için tıkla... Oyuna girerken yüklü kariyerden devam et tarzı biyerden giriyosun ya orada.
KS KS R rubin2727 Centipat Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 374 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2024 #18 HeroGTR dedi: Oyuna girerken yüklü kariyerden devam et tarzı bir yerden giriyosun ya orada. Genişletmek için tıkla... Hee yok aha. HeroGTR dedi: Oyuna girerken yüklü kariyerden devam et tarzı bir yerden giriyosun ya orada. Genişletmek için tıkla... Başka çözüm yok mu oyuna girdiğimde yine 3 dosya arzalı diyor 2 haftadır böyle. Artı 0 Eksi
HeroGTR dedi: Oyuna girerken yüklü kariyerden devam et tarzı bir yerden giriyosun ya orada. Genişletmek için tıkla... Hee yok aha. HeroGTR dedi: Oyuna girerken yüklü kariyerden devam et tarzı bir yerden giriyosun ya orada. Genişletmek için tıkla... Başka çözüm yok mu oyuna girdiğimde yine 3 dosya arzalı diyor 2 haftadır böyle.
A Atibaaa Centipat Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2025 #19 rubin2727 dedi: Hee yok aha. Başka çözüm yok mu oyuna girdiğimde yine 3 dosya arızalı diyor 2 haftadır böyle. Genişletmek için tıkla... Usta sorunu çözdün mü? Bende de aynısı oluyor. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ocak 2025 Artı 0 Eksi
rubin2727 dedi: Hee yok aha. Başka çözüm yok mu oyuna girdiğimde yine 3 dosya arızalı diyor 2 haftadır böyle. Genişletmek için tıkla... Usta sorunu çözdün mü? Bende de aynısı oluyor.
KS KS R rubin2727 Centipat Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 374 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #20 Atibaaa dedi: Usta sorunu çözdün mü? Bende de aynısı oluyor. Genişletmek için tıkla... Dostum çözmüştüm ama hatırlamıyorum ya Artı 0 Eksi
Atibaaa dedi: Usta sorunu çözdün mü? Bende de aynısı oluyor. Genişletmek için tıkla... Dostum çözmüştüm ama hatırlamıyorum ya