Elduex Decapat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #1 EA FC 24'te oyuncu kariyeri yapıyorum ama oyuncuma eldivenler ve bileklikler kısmında eldivenler yok, sadece bileklik ve bandana var. Ne yapmam gerekiyor, yardımcı olur musunuz?
EA FC 24'te oyuncu kariyeri yapıyorum ama oyuncuma eldivenler ve bileklikler kısmında eldivenler yok, sadece bileklik ve bandana var. Ne yapmam gerekiyor, yardımcı olur musunuz?
Çözüm Alper777 9 Temmuz 2024 Kariyer modunda Pro'yu düzenle yerine oyuncu düzenleye gelin. Oradan kendi oyunucunu bul bileklik ve bandajlar yerine eldiven gözükecektir.
Kariyer modunda Pro'yu düzenle yerine oyuncu düzenleye gelin. Oradan kendi oyunucunu bul bileklik ve bandajlar yerine eldiven gözükecektir.
talha1481 Centipat Katılım 2 Temmuz 2024 Mesajlar 369 Çözümler 2 Yer Bolu 7 Temmuz 2024 #2 Başka oyuncuya izin verip o oyuncuya vermiyorsa o oyuncuya izin vermiyordur hocam. Bir de oyuncunun kaleci olması lazım sanırım. Artı 0 Eksi
Başka oyuncuya izin verip o oyuncuya vermiyorsa o oyuncuya izin vermiyordur hocam. Bir de oyuncunun kaleci olması lazım sanırım.
Alper777 Decapat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 25 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #3 Kariyer modunda Pro'yu düzenle yerine oyuncu düzenleye gelin. Oradan kendi oyunucunu bul bileklik ve bandajlar yerine eldiven gözükecektir. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Temmuz 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
Kariyer modunda Pro'yu düzenle yerine oyuncu düzenleye gelin. Oradan kendi oyunucunu bul bileklik ve bandajlar yerine eldiven gözükecektir.
kyle butler Decapat Katılım 28 Ocak 2023 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #4 Alper777 dedi: Kariyer modunda Pro'yu düzenle yerine oyuncu düzenleye gelin. Oradan kendi oyunucunu bul bileklik ve bandajlar yerine eldiven gözükecektir. Genişletmek için tıkla... Gözükmüyor orda işte Artı 0 Eksi
Alper777 dedi: Kariyer modunda Pro'yu düzenle yerine oyuncu düzenleye gelin. Oradan kendi oyunucunu bul bileklik ve bandajlar yerine eldiven gözükecektir. Genişletmek için tıkla... Gözükmüyor orda işte
Alper777 Decapat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 25 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #5 kyle butler dedi: Gözükmüyor orada işte. Genişletmek için tıkla... Normal Pro'yu düzenle değil oyuncu düzenle orada kulüpteki oyuncular var oradan kendi oyuncunu seçeceksin bileklik ve bandajlarda gözüküyor. Artı 0 Eksi
kyle butler dedi: Gözükmüyor orada işte. Genişletmek için tıkla... Normal Pro'yu düzenle değil oyuncu düzenle orada kulüpteki oyuncular var oradan kendi oyuncunu seçeceksin bileklik ve bandajlarda gözüküyor.
kyle butler Decapat Katılım 28 Ocak 2023 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #6 Alper777 dedi: Normal Pro'yu düzenle değil oyuncu düzenle orada kulüpteki oyuncular var oradan kendi oyuncunu seçeceksin bileklik ve bandajlarda gözüküyor. Genişletmek için tıkla... tamam buldum teşekkürler. Artı 0 Eksi
Alper777 dedi: Normal Pro'yu düzenle değil oyuncu düzenle orada kulüpteki oyuncular var oradan kendi oyuncunu seçeceksin bileklik ve bandajlarda gözüküyor. Genişletmek için tıkla... tamam buldum teşekkürler.