atakannalb Centipat Katılım 18 Mart 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2024 #1 Menüde falan kol çalışıyor ama maça geçinçe oyuncuları hareket ettiremiyorum. Durdurma menüsünde de çalışıyor.
Menüde falan kol çalışıyor ama maça geçinçe oyuncuları hareket ettiremiyorum. Durdurma menüsünde de çalışıyor.
pancake Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 721 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2024 #2 atakannalb dedi: Menüde falan kol çalışıyor ama maça geçinçe oyuncuları hareket ettiremiyorum. Durdurma menüsünde de çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Oyunu açarken klavyeye filan hiç dokunmayın, yani sadece kol işlem yapın. Artı 0 Eksi
atakannalb dedi: Menüde falan kol çalışıyor ama maça geçinçe oyuncuları hareket ettiremiyorum. Durdurma menüsünde de çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Oyunu açarken klavyeye filan hiç dokunmayın, yani sadece kol işlem yapın.
bymfw4 Hectopat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 2.331 Çözümler 32 Yer Bayerische Motoren Werke AG Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: NVIDIA Geforce GTX 1650 Ti M ---- İşlemci: AMD Ryzen 5 4600H ---- RAM: 16 GB ---- Kulaklık: Razer Blackshark V2 ---- Mouse: VXE Dragonfly R1 Pro ---- Gamepad: 8BitDo Ultimate 2.4G Hall Effect Cinsiyet Erkek 18 Mart 2024 #3 atakannalb dedi: Menüde falan kol çalışıyor ama maça geçinçe oyuncuları hareket ettiremiyorum. Durdurma menüsünde de çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Sadece hareket mi etmiyor oyuncular, pas tuşu vs. çalışıyor mu? Artı 0 Eksi
atakannalb dedi: Menüde falan kol çalışıyor ama maça geçinçe oyuncuları hareket ettiremiyorum. Durdurma menüsünde de çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Sadece hareket mi etmiyor oyuncular, pas tuşu vs. çalışıyor mu?
kakarakukurukikiri Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 959 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer USA 18 Mart 2024 #4 Joystick yerine dpad ayarlıdır ayarlara bak. Artı 0 Eksi
KS KS atakannalb Centipat Katılım 18 Mart 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2024 #5 bymfw4 dedi: Sadece hareket mi etmiyor oyuncular, pas tuşu vs. çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hiçbişey çalışmıyor pancake dedi: Oyunu açarken klavyeye filan hiç dokunmayın, yani sadece kol işlem yapın. Genişletmek için tıkla... öyle yapıyorumda bazen yine oluyo boşuna gidiyo maçlar kakarakukurukikiri dedi: Joystick yerine dpad ayarlıdır ayarlara bak. Genişletmek için tıkla... baktımda ayarlarda yanlışlık yok reis eyvallah genede Artı 0 Eksi
bymfw4 dedi: Sadece hareket mi etmiyor oyuncular, pas tuşu vs. çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hiçbişey çalışmıyor pancake dedi: Oyunu açarken klavyeye filan hiç dokunmayın, yani sadece kol işlem yapın. Genişletmek için tıkla... öyle yapıyorumda bazen yine oluyo boşuna gidiyo maçlar kakarakukurukikiri dedi: Joystick yerine dpad ayarlıdır ayarlara bak. Genişletmek için tıkla... baktımda ayarlarda yanlışlık yok reis eyvallah genede