E Eximia Centipat Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #1 Ben normal olara kariyer oynadığımda kolda gecikme olmuyor. Ultimate Team de oyuna girdiğim zaman kolda gecikme oluyor acaba neden?
Ben normal olara kariyer oynadığımda kolda gecikme olmuyor. Ultimate Team de oyuna girdiğim zaman kolda gecikme oluyor acaba neden?
Bar107 Kilopat Katılım 20 Şubat 2016 Mesajlar 464 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #2 Eximia dedi: Ben normal olara kariyer oynadığımda kolda gecikme olmuyor. Ultimate Team de oyuna girdiğim zaman kolda gecikme oluyor acaba neden? Genişletmek için tıkla... Online oyunlarla yeni tanıştın sanırım ping diye bir şey var kol gecikmiyor internetin oyun hızına yetişmiyor Artı 0 Eksi
Eximia dedi: Ben normal olara kariyer oynadığımda kolda gecikme olmuyor. Ultimate Team de oyuna girdiğim zaman kolda gecikme oluyor acaba neden? Genişletmek için tıkla... Online oyunlarla yeni tanıştın sanırım ping diye bir şey var kol gecikmiyor internetin oyun hızına yetişmiyor
KS KS E Eximia Centipat Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2024 #3 Bar107 dedi: Online oyunlarla yeni tanıştın sanırım ping diye bir şey var kol gecikmiyor internetin oyun hızına yetişmiyor Genişletmek için tıkla... Hayır dostum Ping’im iyi de çok gecikme oluyor Artı 0 Eksi
Bar107 dedi: Online oyunlarla yeni tanıştın sanırım ping diye bir şey var kol gecikmiyor internetin oyun hızına yetişmiyor Genişletmek için tıkla... Hayır dostum Ping’im iyi de çok gecikme oluyor