“Xbox 360 Controller Emulator” allows your controller (gamepad, joystick, steering wheel, pedals, etc.) to function on your PC as an Xbox 360 controller. It allows you to remap buttons and axes and to drive cars with steering wheel and pedals or to fly planes with joystick and throttle in games...
www.x360ce.com
Bu siteden download for 64 bit games yazan yerden indirin exe dosyasını. Sonra dosyayı oyunun exe sinin kurulu olduğu yere atın. Sonra devam edin bir şey olursa yazın.
Aynı sorun bende de var. YouTube'deki şeyleri denedim ve o şekilde kullandım oldu. Oyuna 4 ay girmedim sonrasında girdiğimde ise artık kolları okumadığını fark ettim. Her şeyi denedim olmadı. Oyunu silip yükledim bile Ama olmadı yine de. Kollar çalışır durumda çünkü Steam'de ve FIFA'nın arkadaşlar menüsünde gezebiliyorum. Gerçekten anlamadım bu sorunu.
Aynı sorun bende de var. YouTube'deki şeyleri denedim ve o şekilde kullandım oldu. Oyuna 4 ay girmedim sonrasında girdiğimde ise artık kolları okumadığını fark ettim. Her şeyi denedim olmadı. Oyunu silip yükledim bile ama olmadı yine de. Kollar çalışır durumda çünkü Steam'de ve FIFA'nın arkadaşlar menüsünde gezebiliyorum. Gerçekten anlamadım bu sorunu.