Doğukan00 Decapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2023 #1 EA Play Pro'dan aylık üyelik aldım EA FC 24 oynamak icin ama kolu görmüyor, onun dısında her yerde çalışıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Eylül 2023
EA Play Pro'dan aylık üyelik aldım EA FC 24 oynamak icin ama kolu görmüyor, onun dısında her yerde çalışıyor.
HeroGTR Hectopat Katılım 21 Aralık 2022 Mesajlar 1.319 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2023 #2 Bende benzer sorunu yaşadım. Önce steama manuel olarak Ea Deskop u ekleyip çalıştırdıktan sonra açılan Ea arayüzü üzerinden oyunu açmayı deneyin. Artı 0 Eksi
Bende benzer sorunu yaşadım. Önce steama manuel olarak Ea Deskop u ekleyip çalıştırdıktan sonra açılan Ea arayüzü üzerinden oyunu açmayı deneyin.
KS KS Doğukan00 Decapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2023 #3 HeroGTR dedi: Bende benzer sorunu yaşadım. Önce Steam'e manuel olarak EA deskop u ekleyip çalıştırdıktan sonra açılan EA arayüzü üzerinden oyunu açmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Onu da bir videodan görmüstüm ama yine de olmadı X360 diye bir uygulama kullanıyorum o da ultime Team'in Online ında çalışmıyor onu da anlayamadım. Artı 0 Eksi
HeroGTR dedi: Bende benzer sorunu yaşadım. Önce Steam'e manuel olarak EA deskop u ekleyip çalıştırdıktan sonra açılan EA arayüzü üzerinden oyunu açmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Onu da bir videodan görmüstüm ama yine de olmadı X360 diye bir uygulama kullanıyorum o da ultime Team'in Online ında çalışmıyor onu da anlayamadım.
K kadirsen0606 Femtopat Katılım 17 Kasım 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2024 #4 HeroGTR dedi: Bende benzer sorunu yaşadım. Önce steama manuel olarak Ea Deskop u ekleyip çalıştırdıktan sonra açılan Ea arayüzü üzerinden oyunu açmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... kanka ben steamdan ekledim bir süre oynadım sonradan steamdan ea yı açsam bile kolu görmüyor Artı 0 Eksi
HeroGTR dedi: Bende benzer sorunu yaşadım. Önce steama manuel olarak Ea Deskop u ekleyip çalıştırdıktan sonra açılan Ea arayüzü üzerinden oyunu açmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... kanka ben steamdan ekledim bir süre oynadım sonradan steamdan ea yı açsam bile kolu görmüyor