omerfrk1 Hectopat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 40 14 Aralık 2023 #1 Kol R1'e basınca EA Connect'i görüyor fakat oyun içinde bir tepki vermiyor, yardımlarınızı bekliyorum.
Kol R1'e basınca EA Connect'i görüyor fakat oyun içinde bir tepki vermiyor, yardımlarınızı bekliyorum.
mionellessi Hectopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 1.613 Çözümler 6 Yer Samsun 14 Aralık 2023 #2 Markasını modelini söyle de ona göre yardımcı olabilecek biri çıkabilir. Artı 0 Eksi
eness24 Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 2.854 Çözümler 20 Yer Erzincan Refahiye <3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2023 #3 omerfrk1 dedi: Kol r1'e basınca EA Connect'i görüyor fakat oyun içinde bir tepki vermiyor, yardımlarınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Bluetooth'dan mı bağlıyorsun? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Aralık 2023 Artı 0 Eksi
omerfrk1 dedi: Kol r1'e basınca EA Connect'i görüyor fakat oyun içinde bir tepki vermiyor, yardımlarınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Bluetooth'dan mı bağlıyorsun?
KS KS omerfrk1 Hectopat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 40 14 Aralık 2023 #4 eness24 dedi: Bluetooth'dan mı bağlıyorsun? Genişletmek için tıkla... Hayır. Artı 0 Eksi
sekopat Hectopat Katılım 3 Mayıs 2019 Mesajlar 2 15 Aralık 2023 #5 Aynı sorun bende de var hocam. Bır cozum bulabıldınız mı? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Aralık 2023 Artı 0 Eksi
KS KS omerfrk1 Hectopat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 40 15 Aralık 2023 #6 sekopat dedi: Aynı sorun bende de var hocam. Bır cozum bulabıldınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet buldum. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Aralık 2023 Artı 0 Eksi
sekopat dedi: Aynı sorun bende de var hocam. Bır cozum bulabıldınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet buldum.
sekopat Hectopat Katılım 3 Mayıs 2019 Mesajlar 2 15 Aralık 2023 #7 Nasıl çözdünüz? omerfrk1 dedi: Evet buldum. Genişletmek için tıkla... Son düzenleyen: Moderatör: 15 Aralık 2023 Artı 0 Eksi
M Moderasyon Ekibi Yetkili Üye 15 Aralık 2023 #8 omerfrk1 dedi: Evet buldum. Genişletmek için tıkla... Merhaba, herkesin faydalanabilmesi adına çözümü açıklar mısınız? Artı 0 Eksi
omerfrk1 dedi: Evet buldum. Genişletmek için tıkla... Merhaba, herkesin faydalanabilmesi adına çözümü açıklar mısınız?
crazy sagna Femtopat Katılım 14 Aralık 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2023 #9 arkadaşlar fc 24 ü epic gamesten aldıysanız ve gamepadinizin tuşları oyun içinde çalımıyorsa çözümünü youtubeda paylaştım. bunu yaparsanız tuşlar doğru şekilde çalışıyor. sonucu yoruma yazarsanız sevinirim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
arkadaşlar fc 24 ü epic gamesten aldıysanız ve gamepadinizin tuşları oyun içinde çalımıyorsa çözümünü youtubeda paylaştım. bunu yaparsanız tuşlar doğru şekilde çalışıyor. sonucu yoruma yazarsanız sevinirim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et