Mamre Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 251 Çözümler 1 29 Kasım 2023 #1 Örneğin sol analoğu yukarıya çekiyorum aşağıya algılıyor R2 tuşuna basıyorum R1 algılıyor. Nasıl çözerim?
Örneğin sol analoğu yukarıya çekiyorum aşağıya algılıyor R2 tuşuna basıyorum R1 algılıyor. Nasıl çözerim?
WolreaG Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 5.225 Makaleler 4 Çözümler 4 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX 570, 8 GB RAM, i5-4590 Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2023 #2 Hocam konsol ayarlarından x ve y ters algıla gibi bir ayar var. Ona bakar mısınız? Artı 0 Eksi
Görkem Umut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 7.851 Çözümler 175 29 Kasım 2023 #3 Valla ben ilallah ettim. Çözemedim hiçbir problemimi. İade ettim. Rezil bir optimizasyon var PC için. Artı 1 Eksi
Valla ben ilallah ettim. Çözemedim hiçbir problemimi. İade ettim. Rezil bir optimizasyon var PC için.
KS KS Mamre Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 251 Çözümler 1 29 Kasım 2023 #4 WolreaG dedi: Hocam konsol ayarlarından x ve y ters algıla gibi bir ayar var. Ona bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... Oyun içinden mi? Görkem Umut dedi: Valla ben ilallah ettim. Çözemedim hiçbir problemimi. İade ettim. Rezil bir optimizasyon var PC için. Genişletmek için tıkla... Hocam en son 22 oynuyordum gayet de iyiydi bu neden böyle oldu acaba Artı 0 Eksi
WolreaG dedi: Hocam konsol ayarlarından x ve y ters algıla gibi bir ayar var. Ona bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... Oyun içinden mi? Görkem Umut dedi: Valla ben ilallah ettim. Çözemedim hiçbir problemimi. İade ettim. Rezil bir optimizasyon var PC için. Genişletmek için tıkla... Hocam en son 22 oynuyordum gayet de iyiydi bu neden böyle oldu acaba
WolreaG Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 5.225 Makaleler 4 Çözümler 4 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX 570, 8 GB RAM, i5-4590 Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2023 #5 Mamre dedi: Oyun içinden mi? Hocam en son 22 oynuyordum gayet de iyiydi bu neden böyle oldu acaba Genişletmek için tıkla... Evet oyun içinden ayarlarda konsol ayarlarında olmalı bu. Ben fifa 23te bunun ayarını gördüm, x'i ters çevir y'yi ters çevir diye Artı 0 Eksi
Mamre dedi: Oyun içinden mi? Hocam en son 22 oynuyordum gayet de iyiydi bu neden böyle oldu acaba Genişletmek için tıkla... Evet oyun içinden ayarlarda konsol ayarlarında olmalı bu. Ben fifa 23te bunun ayarını gördüm, x'i ters çevir y'yi ters çevir diye
KS KS Mamre Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 251 Çözümler 1 30 Kasım 2023 #6 WolreaG dedi: Evet oyun içinden ayarlarda konsol ayarlarında olmalı bu. Ben fifa 23te bunun ayarını gördüm, x'i ters çevir y'yi ters çevir diye Genişletmek için tıkla... Hocam o ayarı göremedim ben. up up up up up up Artı 0 Eksi
WolreaG dedi: Evet oyun içinden ayarlarda konsol ayarlarında olmalı bu. Ben fifa 23te bunun ayarını gördüm, x'i ters çevir y'yi ters çevir diye Genişletmek için tıkla... Hocam o ayarı göremedim ben. up up up up up up