Friedhelm Kilopat Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 376 Çözümler 4 14 Aralık 2023 #1 Epic Games üzerinden EA FC 24 aldım, oyunu EA App üzerinden indirdim. Açmak istediğimde ise resimde gözüken erkanda takılıp kalıyor, açılmıyor.
Epic Games üzerinden EA FC 24 aldım, oyunu EA App üzerinden indirdim. Açmak istediğimde ise resimde gözüken erkanda takılıp kalıyor, açılmıyor.
Çözüm Friedhelm 17 Aralık 2023 egemen36 dedi: Bende işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... Kardeşim oyunun ana dosyasına gir yüklü olduğu yere, FC24 klasörünü masaüstüne kısayol gönder yap ona tıklayınca sorunsuz açılıyor.
egemen36 dedi: Bende işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... Kardeşim oyunun ana dosyasına gir yüklü olduğu yere, FC24 klasörünü masaüstüne kısayol gönder yap ona tıklayınca sorunsuz açılıyor.
61924 Megapat Katılım 5 Haziran 2015 Mesajlar 516 Çözümler 4 14 Aralık 2023 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Baktınız mı buna? Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Baktınız mı buna?
K Kadir Şahinx26 Femtopat Katılım 26 Şubat 2023 Mesajlar 4 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2023 #3 Bendede aynı sorun var, çözebildinizmi acaba Artı 0 Eksi
KS KS Friedhelm Kilopat Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 376 Çözümler 4 15 Aralık 2023 #4 Kadir Şahinx26 dedi: Bende de aynı sorun var, çözebildinizmi acaba. Genişletmek için tıkla... Launcher'i kapatıp açınca, ya da Launcher'i offline moda sokup tekrar Online yapınca oyun açılıyor, videoyu atan arkadaşa teşekkür ederim attığı videodan yola çıkarak bunları denedim. Artı 0 Eksi
Kadir Şahinx26 dedi: Bende de aynı sorun var, çözebildinizmi acaba. Genişletmek için tıkla... Launcher'i kapatıp açınca, ya da Launcher'i offline moda sokup tekrar Online yapınca oyun açılıyor, videoyu atan arkadaşa teşekkür ederim attığı videodan yola çıkarak bunları denedim.
E egemen36 Centipat Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #5 bende işe yaramadı Artı 0 Eksi
KS KS Friedhelm Kilopat Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 376 Çözümler 4 17 Aralık 2023 #6 egemen36 dedi: Bende işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... Kardeşim oyunun ana dosyasına gir yüklü olduğu yere, FC24 klasörünü masaüstüne kısayol gönder yap ona tıklayınca sorunsuz açılıyor. Artı 0 Eksi Çözüm
egemen36 dedi: Bende işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... Kardeşim oyunun ana dosyasına gir yüklü olduğu yere, FC24 klasörünü masaüstüne kısayol gönder yap ona tıklayınca sorunsuz açılıyor.
E egemen36 Centipat Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #7 Friedhelm dedi: Kardeşim oyunun ana dosyasına gir yüklü olduğu yere, FC24 klasörünü masaüstüne kısayol gönder yap ona tıklayınca sorunsuz açılıyor. Genişletmek için tıkla... yaptım dediğini bu kez splash screen açıldı sonrasında oyun açılmadan ea uygulamasına attı Artı 0 Eksi
Friedhelm dedi: Kardeşim oyunun ana dosyasına gir yüklü olduğu yere, FC24 klasörünü masaüstüne kısayol gönder yap ona tıklayınca sorunsuz açılıyor. Genişletmek için tıkla... yaptım dediğini bu kez splash screen açıldı sonrasında oyun açılmadan ea uygulamasına attı
KS KS Friedhelm Kilopat Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 376 Çözümler 4 17 Aralık 2023 #8 egemen36 dedi: Yaptım dediğini bu kez splash screen açıldı sonrasında oyun açılmadan EA uygulamasına attı. Genişletmek için tıkla... O 2 yöntemde çalıştı bende. Artı 0 Eksi
egemen36 dedi: Yaptım dediğini bu kez splash screen açıldı sonrasında oyun açılmadan EA uygulamasına attı. Genişletmek için tıkla... O 2 yöntemde çalıştı bende.
MerterTR Centipat Katılım 13 Aralık 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2024 #9 çözüldü demişsiniz ama çözüm nerede Artı 0 Eksi
KS KS Friedhelm Kilopat Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 376 Çözümler 4 29 Ocak 2024 #10 Yazdım hocam. Artı 0 Eksi