Friedhelm Kilopat Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 376 Çözümler 4 14 Aralık 2023 #1 Epic Games üzerinden EA FC 24 aldım, oyunu EA App üzerinden indirdim. Açmak istediğimde ise resimde gözüken erkanda takılıp kalıyor, açılmıyor.
Epic Games üzerinden EA FC 24 aldım, oyunu EA App üzerinden indirdim. Açmak istediğimde ise resimde gözüken erkanda takılıp kalıyor, açılmıyor.
Çözüm Friedhelm 17 Aralık 2023 egemen36 dedi: Bende işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... Kardeşim oyunun ana dosyasına gir yüklü olduğu yere, FC24 klasörünü masaüstüne kısayol gönder yap ona tıklayınca sorunsuz açılıyor.
egemen36 dedi: Bende işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... Kardeşim oyunun ana dosyasına gir yüklü olduğu yere, FC24 klasörünü masaüstüne kısayol gönder yap ona tıklayınca sorunsuz açılıyor.
Hasan Alperen Erdağı Centipat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2024 #11 egemen36 dedi: yaptım dediğini bu kez splash screen açıldı sonrasında oyun açılmadan ea uygulamasına attı Genişletmek için tıkla... bendede aynı sorun var çözüm bulabildiniz mi acaba? Artı 0 Eksi
egemen36 dedi: yaptım dediğini bu kez splash screen açıldı sonrasında oyun açılmadan ea uygulamasına attı Genişletmek için tıkla... bendede aynı sorun var çözüm bulabildiniz mi acaba?