delidana74 Picopat Katılım 3 Haziran 2025 Mesajlar 79 Çözümler 1 16 Haziran 2025 #1 Xbox Game Pass üzerinden FC 24 indirdim. Her türlü simüle ediliyor ancak maça girince DirectX hatası alıyorum. Volta oynayabiliyorum. Son düzenleme: 16 Haziran 2025
Xbox Game Pass üzerinden FC 24 indirdim. Her türlü simüle ediliyor ancak maça girince DirectX hatası alıyorum. Volta oynayabiliyorum.
draco1337 Centipat Katılım 14 Haziran 2024 Mesajlar 286 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2025 #2 delidana74 dedi: Xbox Game Pass üzerinden FC 24 indirdim. Her türlü simüle ediliyor ancak maça girince DirectX hatası alıyorum. Volta oynayabiliyorum. Genişletmek için tıkla... NVIDIA Denetim Masası > 3D ayarlarının yönetilmesi > program ayarlarından FC 24 > görüntü ölçeklendirmeyi kapat. Ben böyle halletmiştim. Ayrıca Game Pass'e FC 25 geldi hocam FC24'e göre kariyer modu daha iyi hocam, öneririm. İyi sosyaller. Artı 0 Eksi
delidana74 dedi: Xbox Game Pass üzerinden FC 24 indirdim. Her türlü simüle ediliyor ancak maça girince DirectX hatası alıyorum. Volta oynayabiliyorum. Genişletmek için tıkla... NVIDIA Denetim Masası > 3D ayarlarının yönetilmesi > program ayarlarından FC 24 > görüntü ölçeklendirmeyi kapat. Ben böyle halletmiştim. Ayrıca Game Pass'e FC 25 geldi hocam FC24'e göre kariyer modu daha iyi hocam, öneririm. İyi sosyaller.
KS KS delidana74 Picopat Katılım 3 Haziran 2025 Mesajlar 79 Çözümler 1 16 Haziran 2025 #3 draco1337 dedi: NVIDIA Denetim Masası > 3D ayarlarının yönetilmesi > program ayarlarından FC 24 > görüntü ölçeklendirmeyi kapat. Ben böyle halletmiştim. Ayrıca Game Pass'e FC 25 geldi hocam FC24'e göre kariyer modu daha iyi hocam, öneririm. İyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... deneyeceğim Artı 0 Eksi
draco1337 dedi: NVIDIA Denetim Masası > 3D ayarlarının yönetilmesi > program ayarlarından FC 24 > görüntü ölçeklendirmeyi kapat. Ben böyle halletmiştim. Ayrıca Game Pass'e FC 25 geldi hocam FC24'e göre kariyer modu daha iyi hocam, öneririm. İyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... deneyeceğim