OmerYesilk Hectopat Katılım 7 Nisan 2022 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2025 #1 Merhaba, EA FC 24 için forma modu yükledim ama modları nereye yükleyeceğimi bilmiyorum. Yardım eder misiniz?
Merhaba, EA FC 24 için forma modu yükledim ama modları nereye yükleyeceğimi bilmiyorum. Yardım eder misiniz?
Benjamin the Ferel Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 4.766 Makaleler 1 Çözümler 25 5 Mayıs 2025 #2 Belgelere gidip Fc 24 kurulu olan dosyaya girin. Oradan settings klasörüne atacaksınız. Ben hepsini öyle yaptım. Artı 0 Eksi
Belgelere gidip Fc 24 kurulu olan dosyaya girin. Oradan settings klasörüne atacaksınız. Ben hepsini öyle yaptım.
KS KS OmerYesilk Hectopat Katılım 7 Nisan 2022 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2025 #3 Benjamin the Ferel dedi: Belgelere gidip FC 24 kurulu olan dosyaya girin. Oradan settings klasörüne atacaksınız. Ben hepsini öyle yaptım. Genişletmek için tıkla... Formalar için olur mu? Artı 0 Eksi
Benjamin the Ferel dedi: Belgelere gidip FC 24 kurulu olan dosyaya girin. Oradan settings klasörüne atacaksınız. Ben hepsini öyle yaptım. Genişletmek için tıkla... Formalar için olur mu?
Benjamin the Ferel Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 4.766 Makaleler 1 Çözümler 25 5 Mayıs 2025 #4 OmerYesilk dedi: Formalar için olur mu? Genişletmek için tıkla... Evet olması lazım. Artı 0 Eksi