ksgn Centipat Katılım 2 Şubat 2024 Mesajlar 50 Daha fazla Sistem Özellikleri INTEL Core i5 13400F / GIGABYTE GeForce RTX 4060 Windforce OC 8GB/32GB DDR4 / 500GB NVME M.2 SSD Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2024 #1 RAM 8 GB Ram Tipi DDR4 Epic Games'ten FC 24 almıştım. Offline oynarken sorun yok ama Online'da kol veya klayve ile hareket edilemiyor. Kullandığım kol Logitech F310 yardımınız bekliyorum. Son düzenleme: 26 Mayıs 2024
Epic Games'ten FC 24 almıştım. Offline oynarken sorun yok ama Online'da kol veya klayve ile hareket edilemiyor. Kullandığım kol Logitech F310 yardımınız bekliyorum.
Anex009 Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 727 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2024 #2 ksgn dedi: Epic Games'ten FC 24 almıştım. Offline oynarken sorun yok ama Online'da kol veya klayve ile hareket edilemiyor. Yardımınız bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bende de mevcut biraz araştırdım CPU'nun yetersiz kalmasındanmış sanırsam. Artı 0 Eksi
ksgn dedi: Epic Games'ten FC 24 almıştım. Offline oynarken sorun yok ama Online'da kol veya klayve ile hareket edilemiyor. Yardımınız bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bende de mevcut biraz araştırdım CPU'nun yetersiz kalmasındanmış sanırsam.
KS KS ksgn Centipat Katılım 2 Şubat 2024 Mesajlar 50 Daha fazla Sistem Özellikleri INTEL Core i5 13400F / GIGABYTE GeForce RTX 4060 Windforce OC 8GB/32GB DDR4 / 500GB NVME M.2 SSD Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2024 #3 Anex009 dedi: Aynı sorun bende de mevcut biraz araştırdım CPU'nun yetersiz kalmasındanmış sanırsam. Genişletmek için tıkla... Bir çözümü var mı peki paramın boşa gitmesini istemiyorum. Artı 0 Eksi
Anex009 dedi: Aynı sorun bende de mevcut biraz araştırdım CPU'nun yetersiz kalmasındanmış sanırsam. Genişletmek için tıkla... Bir çözümü var mı peki paramın boşa gitmesini istemiyorum.
Anex009 Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 727 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2024 #4 ksgn dedi: Bir çözümü var mı peki paramın boşa gitmesini istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Maalesef bende bulamadım CPU yetersiz olduğundan olduğu için çözüm olması mümkün değil. Artı 0 Eksi
ksgn dedi: Bir çözümü var mı peki paramın boşa gitmesini istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Maalesef bende bulamadım CPU yetersiz olduğundan olduğu için çözüm olması mümkün değil.