Y Yally0509 Decapat Katılım 24 Temmuz 2023 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2024 #1 Çözümü var mı? FIFA oynarken sıkıntı oluyor tuşa basınca F11 basmış gibi oyun küçük ekrana falan dönüşüyor arada.
Çözümü var mı? FIFA oynarken sıkıntı oluyor tuşa basınca F11 basmış gibi oyun küçük ekrana falan dönüşüyor arada.
Yusuf Yakar Centipat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2024 #2 hocam sorunu çözdünüz mü aynı sıkıntı ben de de var
Y Yally0509 Decapat Katılım 24 Temmuz 2023 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2024 #3 Yusuf Yakar dedi: hocam sorunu çözdünüz mü aynı sıkıntı ben de de var Genişletmek için tıkla... Hocam ben bıraktım artık oynamayı o yüzden çözümü unuttum kolu kablo ile bilgisayara bağlayıp öyle oynamayı deneyin belki olabilir.
Yusuf Yakar dedi: hocam sorunu çözdünüz mü aynı sıkıntı ben de de var Genişletmek için tıkla... Hocam ben bıraktım artık oynamayı o yüzden çözümü unuttum kolu kablo ile bilgisayara bağlayıp öyle oynamayı deneyin belki olabilir.