Selamünaleyküm. Hayırlı forumlar.
EA FC 24 oyun fazla parlak gibi oluyor ama daha sonra normale dönüyor gölgelerden parlaklığı anlayabilirsiniz bu neden böyle oluyor bir taraf daha soluk bir taraf daha koyu.
Görselleri ekledim.
Oyunda görsel olarak o kadar çok hata var ki bu da onlardan birisi olabilir
Emin değilim ama bir kaç nedeni olabilir işleme kalitesi otomatikse değiştiriyor olabilir veya ekran kartı sürücü kaynaklı olabilir belki oyunda ki hatalardan birisi.
Oyunda görsel olarak o kadar çok hata var ki bu da onlardan birisi olabilir
Emin değilim ama birkaç nedeni olabilir işleme kalitesi otomatikse değiştiriyor olabilir veya ekran kartı sürücü kaynaklı olabilir belki oyunda ki hatalardan birisi.
Emin değilim ama yine de dene dostum oyun ayarlarına girdiğinde ekran kısmında en altta işleme kalitesi seyirci kalitesi çim kalitesi vs var oradan işleme kalitesi ayarını değiştirip oyunu baştan başlatıp deneyebilirsin. Otomatikte değilse zaten sebebi o değildir.
Emin değilim ama yine de dene dostum oyun ayarlarına girdiğinde ekran kısmında en altta işleme kalitesi seyirci kalitesi çim kalitesi vs var oradan işleme kalitesi ayarını değiştirip oyunu baştan başlatıp deneyebilirsin. Otomatikte değilse zaten sebebi o değildir.
İsleme kalitesini steamden oyunu nereye kurduysan orda fifaconfig diye bişe var ordan grafik ayarlarını yapabilirsin directX sürmünü de 11.0 yapmayı unutma