Eyşan33 Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 277 17 Aralık 2023 #1 Merhaba, EA FC 24'de pas atarken bir halka çıkıyor atacağım yöne doğru ve paslar gecikiyor. Her zaman da olmuyor.
Merhaba, EA FC 24'de pas atarken bir halka çıkıyor atacağım yöne doğru ve paslar gecikiyor. Her zaman da olmuyor.
erdmee Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 559 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #2 Koşma tuşunuz R2 yse R1e R1se R2 ye basıyorsunuzdur. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Eyşan33 Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 277 17 Aralık 2023 #3 erdmee dedi: Koşma tuşunuz R2 yse r1e r1SE r2'ye basıyorsunuzdur. Genişletmek için tıkla... Ondan dolayı mi olur? Artı 0 Eksi
erdmee dedi: Koşma tuşunuz R2 yse r1e r1SE r2'ye basıyorsunuzdur. Genişletmek için tıkla... Ondan dolayı mi olur?
erdmee Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 559 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #4 Eyşan33 dedi: Ondan dolayı mi olur? Genişletmek için tıkla... Hocam sadece uzun pas atarken oluyor olması lazım siz hangi tuş ile koşuyorsunuz? Artı 0 Eksi
Eyşan33 dedi: Ondan dolayı mi olur? Genişletmek için tıkla... Hocam sadece uzun pas atarken oluyor olması lazım siz hangi tuş ile koşuyorsunuz?
KS KS Eyşan33 Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 277 17 Aralık 2023 #5 Eyşan33 dedi: Ondan dolayı mi olur? Genişletmek için tıkla... Şu an dedim ondan dolayı değil. erdmee dedi: Hocam sadece uzun pas atarken oluyor olması lazım siz hangi tuş ile koşuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... R1 ile koşuyorum. Eyşan33 dedi: Şu an dedim ondan dolayı değil. R1 ile koşuyorum. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi uzun toplarda oluyor r 2'ye basiyormusum sağ olun. Artı 0 Eksi
Eyşan33 dedi: Ondan dolayı mi olur? Genişletmek için tıkla... Şu an dedim ondan dolayı değil. erdmee dedi: Hocam sadece uzun pas atarken oluyor olması lazım siz hangi tuş ile koşuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... R1 ile koşuyorum. Eyşan33 dedi: Şu an dedim ondan dolayı değil. R1 ile koşuyorum. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi uzun toplarda oluyor r 2'ye basiyormusum sağ olun.
erdmee Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 559 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #6 Eyşan33 dedi: Şu an dedim ondan dolayı değil. R1 ile koşuyorum. Dediğiniz gibi uzun toplarda oluyor r 2'ye basiyormusum sağ olun. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok hocam iyi oyunlar. Artı 0 Eksi
Eyşan33 dedi: Şu an dedim ondan dolayı değil. R1 ile koşuyorum. Dediğiniz gibi uzun toplarda oluyor r 2'ye basiyormusum sağ olun. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok hocam iyi oyunlar.
5 593832 Centipat Katılım 25 Ekim 2022 Mesajlar 617 Çözümler 7 17 Aralık 2023 #7 Eyşan33 dedi: Merhaba, EA FC 24'de pas atarken bir halka çıkıyor atacağım yöne doğru ve paslar gecikiyor. Her zaman da olmuyor. Genişletmek için tıkla... Ayarlardan yardım açık olabilir. Antranör yardım. Fifa 23 de öyle çünkü Artı 0 Eksi
Eyşan33 dedi: Merhaba, EA FC 24'de pas atarken bir halka çıkıyor atacağım yöne doğru ve paslar gecikiyor. Her zaman da olmuyor. Genişletmek için tıkla... Ayarlardan yardım açık olabilir. Antranör yardım. Fifa 23 de öyle çünkü
erdmee Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 559 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #8 erdmee dedi: Koşma tuşunuz R2 yse R1e R1se R2 ye basıyorsunuzdur. Genişletmek için tıkla... Hocam çözüm olarak işaretlerseniz çok sevinirim . Artı 0 Eksi
erdmee dedi: Koşma tuşunuz R2 yse R1e R1se R2 ye basıyorsunuzdur. Genişletmek için tıkla... Hocam çözüm olarak işaretlerseniz çok sevinirim .
KS KS Eyşan33 Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 277 17 Aralık 2023 #9 erdmee dedi: Sıkıntı yok hocam iyi oyunlar. Genişletmek için tıkla... Hocam onu r2'den alma şansım var mı kol arızalı. Artı 0 Eksi
erdmee dedi: Sıkıntı yok hocam iyi oyunlar. Genişletmek için tıkla... Hocam onu r2'den alma şansım var mı kol arızalı.
erdmee Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 559 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #10 Eyşan33 dedi: Hocam onu r2'den alma şansım var mı kol arızalı. Genişletmek için tıkla... Hocam valla o konu da hiç bir fikrim yok ama R2 tuşu pas atarken sert pas atma şut atarken de plase atma tuşu olarak iş görüyor haberiniz olsun. Artı 0 Eksi
Eyşan33 dedi: Hocam onu r2'den alma şansım var mı kol arızalı. Genişletmek için tıkla... Hocam valla o konu da hiç bir fikrim yok ama R2 tuşu pas atarken sert pas atma şut atarken de plase atma tuşu olarak iş görüyor haberiniz olsun.