kebabexe Hectopat Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 292 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel i5 10. Nesil Nvidia GTX 1650 Kingston 8 GB RAM Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #11 İstersen 1k 8bit do ultimate c var 2c ile çok farkı yok
Emocqn Femtopat Katılım 10 Ağustos 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #12 GameSir Nova Lite Wireless Gamepad Controller mit Bluetooth, Dongle, verkabelt für Switch, Android, IOS, PC und Steam Games - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Alınır mı?
GameSir Nova Lite Wireless Gamepad Controller mit Bluetooth, Dongle, verkabelt für Switch, Android, IOS, PC und Steam Games - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Alınır mı?
kebabexe Hectopat Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 292 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel i5 10. Nesil Nvidia GTX 1650 Kingston 8 GB RAM Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #13 Emocqn dedi: GameSir Nova Lite Wireless Gamepad Controller mit Bluetooth, Dongle, verkabelt für Switch, Android, IOS, PC und Steam Games - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Alınır mı? Genişletmek için tıkla... Ben burdan aldım hocam Bende bir fotoğrafı var Dosya Ekleri IMG20240731144339.jpg 127,4 KB · Görüntüleme: 31
Emocqn dedi: GameSir Nova Lite Wireless Gamepad Controller mit Bluetooth, Dongle, verkabelt für Switch, Android, IOS, PC und Steam Games - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Alınır mı? Genişletmek için tıkla... Ben burdan aldım hocam Bende bir fotoğrafı var
Emocqn Femtopat Katılım 10 Ağustos 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #14 EA FC de durumlar nasıl. Memnun musun?
kebabexe Hectopat Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 292 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel i5 10. Nesil Nvidia GTX 1650 Kingston 8 GB RAM Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #15 Emocqn dedi: EA FC de durumlar nasıl. Memnun musun? Genişletmek için tıkla... Çok memnunum neredeyse Xbox koluyla denk daha önce Xbox 9. Nesil de kullandım ancak pek bir farkları yok. Bu kolda %2.8 ölü bölge var. Bu fiyatlarda çok zor bu kadar az ölü bölge olan başka bir kol bulmak. Ben gayet memnunum öneririm
Emocqn dedi: EA FC de durumlar nasıl. Memnun musun? Genişletmek için tıkla... Çok memnunum neredeyse Xbox koluyla denk daha önce Xbox 9. Nesil de kullandım ancak pek bir farkları yok. Bu kolda %2.8 ölü bölge var. Bu fiyatlarda çok zor bu kadar az ölü bölge olan başka bir kol bulmak. Ben gayet memnunum öneririm
K kiviess Yoctopat Katılım 11 Ağustos 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2024 #16 Merhaba. Eğer youtube veya kickde video paylaşmayı düşünürsen sana yardımcı olabilirim cogu konuda