EA FC 24 PC'de iki gamepad ile nasıl oynanır?

bümbalak

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 10400F RTX 2060 12 GB OC
16 GB RAM 480GB SSD
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar, kardeşimle 1 PC üzerinden 2 kol ile vs atmak istiyoruz. Nasıl yapabiliriz mümkün mü?

Ben X360CE kullanıyorum. Uygulamayı yükle, yönetici olarak aç, kolları tak, kolları tanıt sonra da FC24'e gir oyna. FC24'te iken X360CE programını kapatma. Her FC24'e girmeden önce X360CE'yi yönetici olarak çalıştır.
ben x360ce kullanamam hocam fifa için
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
şu videodaki sorun oluyor

Ben X360CE kullanıyorum. Uygulamayı yükle, yönetici olarak aç, kolları tak, kolları tanıt sonra da FC24'e gir oyna. FC24'te iken X360CE programını kapatma. Her FC24'e girmeden önce X360CE'yi yönetici olarak çalıştır.
Platoon PL-2596 Kablolu PC Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bu kolu aldım

O zaman farklı gamepad almanız lazım yoksa oyun gram zevk vermez, neredeyse oynatmaz. X360CE'de tuşların yerini değiştirebiliyorsun onu denedin mi?
nasıl değiştireceğim ayrıca sizin kumandanız nedir
bugün aldım belki iade edebilirim

O zaman farklı gamepad almanız lazım yoksa oyun gram zevk vermez, neredeyse oynatmaz. X360CE'de tuşların yerini değiştirebiliyorsun onu denedin mi?
hocam steam ile bi şekilde yaptım 2 koluda görüyor fakat oynayamıyoruz bu seferde
çevrimdışı görünüyoruz yeniden de bağlanmıyor

maça girdik fakat ayarlar klavye ayarları olarak gözüküyor ne yapacağım?

Son düzenleme:
Nasıl değiştireceğim ayrıca sizin kumandanız nedir?
Bugün aldım belki iade edebilirim.

1704886082066.png

Button 9 falan yazıyor oralara basıp record tuşuna basıyorsunuz sonra da gamepadde ki hangi tuş olsun istiyorsanız onu ayarlıyorsunuz.
Bende kontorland PS3 kolu var onu kullanıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı