Kolları takıyon. Oyunu açıyon. Santra moduna giriyon. Takımları seçiyon. Oynuyon.Arkadaşlar, kardeşimle 1 PC üzerinden 2 kol ile vs atmak istiyoruz. Nasıl yapabiliriz mümkün mü?
kolları görmüyor sanırım ne yapmalıyımKolları takıyon. Oyunu açıyon. Santra moduna giriyon. Takımları seçiyon. Oynuyon.
Kolları görmüyor sanırım ne yapmalıyım.
ben x360ce kullanamam hocam fifa için şu videodaki sorun oluyorBen X360CE kullanıyorum. Uygulamayı yükle, yönetici olarak aç, kolları tak, kolları tanıt sonra da FC24'e gir oyna. FC24'te iken X360CE programını kapatma. Her FC24'e girmeden önce X360CE'yi yönetici olarak çalıştır.
Platoon PL-2596 Kablolu PC Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bu kolu aldımBen X360CE kullanıyorum. Uygulamayı yükle, yönetici olarak aç, kolları tak, kolları tanıt sonra da FC24'e gir oyna. FC24'te iken X360CE programını kapatma. Her FC24'e girmeden önce X360CE'yi yönetici olarak çalıştır.
3 tuşuna basınca sağ analog alta çekiyor mesela 1 tuşuna basınca da yukarı..Sorununuzu anlayamadım?
3 tuşuna basınca sağ analog alta çekiyor mesela 1 tuşuna basınca da yukarı.
O mantığı böyle anladınız mı?
nasıl değiştireceğim ayrıca sizin kumandanız nedirO zaman farklı gamepad almanız lazım yoksa oyun gram zevk vermez, neredeyse oynatmaz. X360CE'de tuşların yerini değiştirebiliyorsun onu denedin mi?
hocam steam ile bi şekilde yaptım 2 koluda görüyor fakat oynayamıyoruz bu seferdeO zaman farklı gamepad almanız lazım yoksa oyun gram zevk vermez, neredeyse oynatmaz. X360CE'de tuşların yerini değiştirebiliyorsun onu denedin mi?
Nasıl değiştireceğim ayrıca sizin kumandanız nedir?
Bugün aldım belki iade edebilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.