EA FC 24 pozisyon değiştirme tuşu nedir?

Mamedoff_05

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, sorum aslinda soyle ki teknik direktor modunda herhangi bir oyuncunu kadro icinde moo-dan mo-ya cekmek istiyorum. Hangi dugmeyi kullanacagim veya nasıl yapacagim? Bilen var mı?

Not: PC-de oynuyorum.

Kadro merkezinde oyuncunun üzerine gel Gelişim sekmesine tıkla oradan o bölge için antrenman atayacaksın bilmem kaç hafta sonra o bölgede oynayabilir.

Kadro merkezinde oyuncunun üzerine gel Gelişim sekmesine tıkla oradan o bölge için antrenman atayacaksın bilmem kaç hafta sonra o bölgede oynayabilir.
Ben takim yonetiminde mesela oyuncuyu sag kanat beki ve ya sag bek yapma tusu hangisi

PC - de oynuyorum

Ben takim yonetiminde mesela oyuncuyu sag kanat beki ve ya sag bek yapma tusu hangisi

PC - de oynuyorum
Öyle olmuyor işte direk 11 gösteren ekrana değil de kadro merkezi var tüm oyuncuları liste şeklinde istatistikleri ile gösteren ekran oradan o oyuncunun üzerine gelip seçeceksin sonra gelişim sekmesinden antrenman atayacaksın hangi bölgede oynatmak istiyorsan. Belli bir hafta sonra o bölgede oynayabilecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…