EA FC 24 sadece kariyer modu oynamak için alınır mı?

Daha fazla  
Şu an FIFA 22 oynuyorum ve modları az çok beğeniyorum ama mesela Rusya takımları kaldırıldığı için teknik direktör kariyerinde şampiyonlar ligi kurasında Rus bir takımla eşleştiğiniz zaman maçlarda kimin kazandığı belli olmuyordu, şans eseriydi. Bu tarzlar durumlar falan kalktı mı FC 24'te yoksa FIFA 22'den devam edeyim mi? Veya FC25'i bekleyeyim mi?

Şu an FIFA 22 oynuyorum ve modları az çok beğeniyorum ama mesela Rusya takımları kaldırıldığı için teknik direktör kariyerinde şampiyonlar ligi kurasında Rus bir takımla eşleştiğiniz zaman maçlarda kimin kazandığı belli olmuyordu, şans eseriydi. Bu tarzlar durumlar falan kalktı mı FC 24'te yoksa FIFA 22'den devam edeyim mi? Veya FC25'i bekleyeyim mi?

PlayStation'dan oynuyorsanız %80 indirim var şimdi o yüzden almanızı öneririm, indirimsiz alacaksanız da alınır ama 25'i beklemek daha mı mantıklı olur bilmiyorum.

EA FC 24 kariyer modu diğer FIFA'lar kadar sarmıyor sebebini bende anlamadım ama her türlü 400 TL değer. Zaten FC 25 çıktığında pahalı bir fiyatta çıkar indirime girene kadar FC 24 oynarsınız.

EA FC 24 kariyer modu diğer FIFA'lar kadar sarmıyor sebebini bende anlamadım ama her türlü 400 TL değer. Zaten FC 25 çıktığında pahalı bir fiyatta çıkar indirime girene kadar FC 24 oynarsınız.
Hocam zaten ben FC24 hatasız kariyer modu sunarsa zaten bi 3-4 sene oynarım. Yani sadece kariyer modu için oynuyorum ben.

Hocam zaten ben FC24 hatasız kariyer modu sunarsa zaten bir 3-4 sene oynarım. Yani sadece kariyer modu için oynuyorum ben.

Kariyer olarak önceki serilerden bayağı farklı yenilikler var ama benim hoşuma giden değişiklikler, seveceğinizi düşünüyorum.

Hocam zaten ben FC24 hatasız kariyer modu sunarsa zaten bir 3-4 sene oynarım. Yani sadece kariyer modu için oynuyorum ben.

23'te hiç hata görmedim ama 24'te 2 kere hata yaşadım birinde Trabzon maçını oynayamıyordum girmeye çalıştıkça oyundan atıyordu sonrasına simüle ettim maçı,bir de aynı sorun GS maçında oldu ama tekrar denediğimde girebildim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı