rotss Centipat Katılım 3 Eylül 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2023 #1 FIFA 24'ü alacaktım şu hata çıktı. "Looks like something went wrong. For your protection, this transaction has been declined. Please try another Card or other payment methods" Niye böyle oluyor? 2 kartımdan da denedim. Dosya Ekleri hatakodu.PNG 9,2 KB · Görüntüleme: 50 Son düzenleyen: Moderatör: 30 Aralık 2023
FIFA 24'ü alacaktım şu hata çıktı. "Looks like something went wrong. For your protection, this transaction has been declined. Please try another Card or other payment methods" Niye böyle oluyor? 2 kartımdan da denedim.
aldisefa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 1.642 Çözümler 8 30 Aralık 2023 #2 Kartların internet alışverişine açık mı? Artı 0 Eksi
KS KS rotss Centipat Katılım 3 Eylül 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2023 #3 aldisefa dedi: Kartların internet alışverişine açık mı? Genişletmek için tıkla... Evet açık daha önce alımlar yaptım. Artı 0 Eksi
aldisefa dedi: Kartların internet alışverişine açık mı? Genişletmek için tıkla... Evet açık daha önce alımlar yaptım.
aldisefa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 1.642 Çözümler 8 30 Aralık 2023 #4 rotss dedi: Evet açık daha önce alımlar yaptım. Genişletmek için tıkla... O zaman bilemiyorum kral YouTube'dan falan bak. Artı 0 Eksi
rotss dedi: Evet açık daha önce alımlar yaptım. Genişletmek için tıkla... O zaman bilemiyorum kral YouTube'dan falan bak.