crqdles Hectopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 2.839 Çözümler 55 Yer Transylvania Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #1 Steam'den FC 24'ü almayı düşünüyorum ama FIFA 23 gibi optimizasyon sıkıntısı vs var mı merak ediyorum, hevesim tekrardan kursağımda kalmasın...
Steam'den FC 24'ü almayı düşünüyorum ama FIFA 23 gibi optimizasyon sıkıntısı vs var mı merak ediyorum, hevesim tekrardan kursağımda kalmasın...
Finestriker Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mart 2014 Mesajlar 1.468 Çözümler 2 Yer Amasya 14 Kasım 2023 #2 Hatalarla dolu oyun, şut çekiyorsun kalecinin içinden geçiyor bence oynamamak için gayet yeterli bi sebep.
Hatalarla dolu oyun, şut çekiyorsun kalecinin içinden geçiyor bence oynamamak için gayet yeterli bi sebep.
crqdles Hectopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 2.839 Çözümler 55 Yer Transylvania Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #3 Bir türlü şu seriyi Steam'e iyi getiremiyorlar, şaka gibi. Finestriker dedi: Hatalarla dolu oyun, şut çekiyorsun kalecinin içinden geçiyor bence oynamamak için gayet yeterli bi sebep. Genişletmek için tıkla...
Bir türlü şu seriyi Steam'e iyi getiremiyorlar, şaka gibi. Finestriker dedi: Hatalarla dolu oyun, şut çekiyorsun kalecinin içinden geçiyor bence oynamamak için gayet yeterli bi sebep. Genişletmek için tıkla...