xsesaeary Hectopat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 338 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2023 #1 Ben normal oyuna giriyorum ekran geliyor falan, bu konsolda X'e basıyorum girmek için siyah ekran gelip kapanıyor ne yapmalıyım? Antivirüs programım yok, önceden çalışıyordu normal şimdi olmaya başladı. Dosya Ekleri 1703008970503.png 217,8 KB · Görüntüleme: 406 Son düzenleyen: Moderatör: 19 Aralık 2023
Ben normal oyuna giriyorum ekran geliyor falan, bu konsolda X'e basıyorum girmek için siyah ekran gelip kapanıyor ne yapmalıyım? Antivirüs programım yok, önceden çalışıyordu normal şimdi olmaya başladı.
Çözüm xsesaeary 19 Aralık 2023 electurzz dedi: EA App'i offline yapın ve deneyin. Genişletmek için tıkla... Açılmadı yine. electurzz dedi: EA App'i offline yapın ve deneyin. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm. O profili sildim, sonra girebildim.
electurzz dedi: EA App'i offline yapın ve deneyin. Genişletmek için tıkla... Açılmadı yine. electurzz dedi: EA App'i offline yapın ve deneyin. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm. O profili sildim, sonra girebildim.
E electurzz Hectopat Katılım 20 Temmuz 2021 Mesajlar 1.077 Makaleler 2 Çözümler 1 19 Aralık 2023 #2 Belgelerdeki FC 24 ile alakalı dosyaları silin. (Yedek almanızı öneririm.) Ve oyunu yeniden başlatın. Artı 0 Eksi
Belgelerdeki FC 24 ile alakalı dosyaları silin. (Yedek almanızı öneririm.) Ve oyunu yeniden başlatın.
KS KS xsesaeary Hectopat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 338 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2023 #3 electurzz dedi: Belgelerdeki FC 24 ile alakalı dosyaları silin. (yedek almanızı öneririm.) Ve oyunu yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... Yine atıyor ama garip attı eskisinden renk e bir şey oldu anlamadım. Artı 0 Eksi
electurzz dedi: Belgelerdeki FC 24 ile alakalı dosyaları silin. (yedek almanızı öneririm.) Ve oyunu yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... Yine atıyor ama garip attı eskisinden renk e bir şey oldu anlamadım.
E electurzz Hectopat Katılım 20 Temmuz 2021 Mesajlar 1.077 Makaleler 2 Çözümler 1 19 Aralık 2023 #4 xsesaeary dedi: Yine atıyor ama garip attı eskisinden renk e bir şey oldu anlamadım. Genişletmek için tıkla... EA App'i offline yapın ve deneyin. Artı 0 Eksi
xsesaeary dedi: Yine atıyor ama garip attı eskisinden renk e bir şey oldu anlamadım. Genişletmek için tıkla... EA App'i offline yapın ve deneyin.
KS KS xsesaeary Hectopat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 338 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2023 #5 electurzz dedi: EA App'i offline yapın ve deneyin. Genişletmek için tıkla... Açılmadı yine. electurzz dedi: EA App'i offline yapın ve deneyin. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm. O profili sildim, sonra girebildim. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Aralık 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
electurzz dedi: EA App'i offline yapın ve deneyin. Genişletmek için tıkla... Açılmadı yine. electurzz dedi: EA App'i offline yapın ve deneyin. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm. O profili sildim, sonra girebildim.