Mr. Falcon Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 1.429 Çözümler 17 5 Ocak 2024 #21 Berkayy7 dedi: tabi hocam bekliyorum hocam yanlış info 16gb ram(8+8) yazacaktım pardon yine normal mi kasması @Mr. Falcon Genişletmek için tıkla... Size ileteceğim videoyu bulursam sorunu hafifletecektir.
Berkayy7 dedi: tabi hocam bekliyorum hocam yanlış info 16gb ram(8+8) yazacaktım pardon yine normal mi kasması @Mr. Falcon Genişletmek için tıkla... Size ileteceğim videoyu bulursam sorunu hafifletecektir.
Berkayy7 Centipat Katılım 5 Ocak 2024 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2024 #22 Tamamdır. Tamamdır hocam. Mr. Falcon dedi: Size ileteceğim videoyu bulursam sorunu hafifletecektir. Genişletmek için tıkla... Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ocak 2024
Tamamdır. Tamamdır hocam. Mr. Falcon dedi: Size ileteceğim videoyu bulursam sorunu hafifletecektir. Genişletmek için tıkla...
1 111520 Megapat Katılım 16 Mayıs 2016 Mesajlar 1.322 Çözümler 3 5 Ocak 2024 #23 584297 dedi: Aynen 16 GB ile sorunu yaşayanlar hiç yok zaten sorunu çözdün şu an. Sizden çok var bu forumda ya PP ye Recep Baltaş fotosu koyunca PC uzmanı oluyorsunuz zaten. Genişletmek için tıkla... 32 GB var 4090 ekran kartı var bende bile oluyordu.
584297 dedi: Aynen 16 GB ile sorunu yaşayanlar hiç yok zaten sorunu çözdün şu an. Sizden çok var bu forumda ya PP ye Recep Baltaş fotosu koyunca PC uzmanı oluyorsunuz zaten. Genişletmek için tıkla... 32 GB var 4090 ekran kartı var bende bile oluyordu.
5 584297 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 16.868 Çözümler 19 5 Ocak 2024 #24 111520 dedi: 32 GB var 4090 ekran kartı var bende bile oluyordu. Genişletmek için tıkla... Oluyor hocam oluyor. Ama insanlar anlamak istemiyor. Yada anlamıyor ne diyim. Güncelleme net çözüm.
111520 dedi: 32 GB var 4090 ekran kartı var bende bile oluyordu. Genişletmek için tıkla... Oluyor hocam oluyor. Ama insanlar anlamak istemiyor. Yada anlamıyor ne diyim. Güncelleme net çözüm.
Mr. Falcon Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 1.429 Çözümler 17 5 Ocak 2024 #25 RX 6700 XT ile 50 saattir bir kere yaşamadım. Hala optimizasyon sorunu demeye devam ediyor.
Berkayy7 Centipat Katılım 5 Ocak 2024 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2024 #26 desperatis dedi: Ben GTX 1650 ile oynayabilirim diye almayı düşünüyordum benim hiç şansım yok o zaman Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et hocam burada da düzgün çalışıyor gösteriyor. benim yüzümden almamazlık yapma istersen. en kötü iade edersin
desperatis dedi: Ben GTX 1650 ile oynayabilirim diye almayı düşünüyordum benim hiç şansım yok o zaman Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et hocam burada da düzgün çalışıyor gösteriyor. benim yüzümden almamazlık yapma istersen. en kötü iade edersin
desperatis Centipat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 460 5 Ocak 2024 #27 Berkayy7 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et hocam burada da düzgün çalışıyor gösteriyor. benim yüzümden almamazlık yapma istersen. en kötü iade edersin Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam en kötü öyle yaparım diye düşünüyorum.
Berkayy7 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et hocam burada da düzgün çalışıyor gösteriyor. benim yüzümden almamazlık yapma istersen. en kötü iade edersin Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam en kötü öyle yaparım diye düşünüyorum.
Mr. Falcon Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 1.429 Çözümler 17 5 Ocak 2024 #28 Berkayy7 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et hocam burada da düzgün çalışıyor gösteriyor. benim yüzümden almamazlık yapma istersen. en kötü iade edersin Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dener misiniz hocam? 1050 Ti kullanan arkadaşım bu ayarları yaptı orta grafiklerde 60-70 fps alıyor dropsuz.
Berkayy7 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et hocam burada da düzgün çalışıyor gösteriyor. benim yüzümden almamazlık yapma istersen. en kötü iade edersin Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dener misiniz hocam? 1050 Ti kullanan arkadaşım bu ayarları yaptı orta grafiklerde 60-70 fps alıyor dropsuz.
Berkayy7 Centipat Katılım 5 Ocak 2024 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2024 #29 Mr. Falcon dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dener misiniz hocam? 1050 Ti kullanan arkadaşım bu ayarları yaptı orta grafiklerde 60-70 fps alıyor dropsuz. Genişletmek için tıkla... epic games üzerinden oynuyorum yapabilmemin bir yolu var mı?
Mr. Falcon dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dener misiniz hocam? 1050 Ti kullanan arkadaşım bu ayarları yaptı orta grafiklerde 60-70 fps alıyor dropsuz. Genişletmek için tıkla... epic games üzerinden oynuyorum yapabilmemin bir yolu var mı?
Mr. Falcon Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 1.429 Çözümler 17 5 Ocak 2024 #30 Berkayy7 dedi: epic games üzerinden oynuyorum yapabilmemin bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Epic, Steam fark etmez. EA App üzerinden kurulum yapıyoruz nasıl olsa da. Dosya konumunu sizde açabilirsiniz.
Berkayy7 dedi: epic games üzerinden oynuyorum yapabilmemin bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Epic, Steam fark etmez. EA App üzerinden kurulum yapıyoruz nasıl olsa da. Dosya konumunu sizde açabilirsiniz.