EA FC 24 sürekli donuyor

RTX 4070M i7 13700HX 32 GB RAM ile aynı sorunları yaşıyorum. Ara sahne takılmaları, maç içi takılmalar, kornerlerde 30-40 FPS falan oluyor oyun. Çözümü bulabildiniz mi?

Hocam yeni gördüm kusura bakma. Bu konuyu actıgım günden beri dogru düzgün girmedim. Yapmadıgım ayar kalmadı düzelme yok. Konu altında bir arkadas
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoyu atmıstı ama ekstra SSD lazım ben de olmadıgı için yapamadım bir şey diyemem çalışıyor çalışmıyor diye ama yorumlarda herkes teşekkür ediyor adama (EA24'te de çalıştığını söyleyenler var)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu videodakileri yaptıktan sonra düzeldi diyebilirim.

Bu videodakine göre ayarlama yaptıktan sonra sorun gitti diyebilirim.

RX 6700 XT ile 50 saattir bir kere yaşamadım. Hala optimizasyon sorunu demeye devam ediyor.

Hocam aylar geçmiş konu üzerinden ama bende daha dün 6700XT aldım yüksek ayarlarda 140 180 FPS'lerde ama donuyor çözümü var mı acaba monitörüm 180Hz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…