EA FC 24 taktik ve tavsiyeler

Ludovico2x

Hectopat
Yer
Adana
Daha fazla  
1- Öncelikle hayatımda hiç FIFA oynamadım. En son PES 2013 ile 2019 oynuyordum, orada çalım atmak press yapmak çok kolaydı ama bu oyunu oynarken çoğu konuda zorlandım özellikle savunma...
2- Online için sadece Division Rivals oynuyorum yaşadığım bazı zorluklar, önümdeki adama pas atacağım ve analogu oraya tuttuğuma eminim ama pas önümdeki adama değil daha farklı bir yöne gidiyor. Bunu çok yaşayıp gol yedim.
3- Ultimate Edition'dan gelen 4800 parayı harcayip Black Friday paketleri açtım ama hiçbir şey çıkmadı. Başkası da 10 Gold olan paketten Vini JR. Çıkarmış.
4- Bir arkadaşım "görevlerini botlara karşı acemi seviyede oynayıp maç başı 25-30 gol at hızlıca kas görevleri bitir gelen kutuları aç" demişti (200 gol asist vb.) Bunlarla zaman kaybetmeye değer mi yoksa Rivals devam mı edeyim?
5- Son olarak kadro kurma görevleri ile alakalı basit yazılı olmayan kurallarınız varsa alabilirim, her YouTube videosunda gerekli bilgiler verilmiyor. Para yatırmadan kadromu en hızlı şekilde nasıl geliştiririm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…