L Liquez Decapat Katılım 28 Eylül 2023 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #1 Oyunda güncel transfer yaması arıyorum.
okyzby Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 191 Çözümler 2 15 Şubat 2025 #2 Liquez dedi: Oyunda güncel transfer yaması arıyorum. Genişletmek için tıkla... Büyük transfer olmadı zaten elinle yapabilirsin bilindik takımların onemli transferlerini ben öyle yapıyorum
Liquez dedi: Oyunda güncel transfer yaması arıyorum. Genişletmek için tıkla... Büyük transfer olmadı zaten elinle yapabilirsin bilindik takımların onemli transferlerini ben öyle yapıyorum
The Real Ferid Hectopat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 2.063 Çözümler 12 Yer Deutschland Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #3 Ayarlardan en son güncellemeleri indirebilirsin veya bu modu kurabilirsin.
L Liquez Decapat Katılım 28 Eylül 2023 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #4 The Real Ferid dedi: Ayarlardan en son güncellemeleri indirebilirsin veya bu modu kurabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
The Real Ferid dedi: Ayarlardan en son güncellemeleri indirebilirsin veya bu modu kurabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.