muhammetk Megapat Katılım 19 Mayıs 2014 Mesajlar 497 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2023 #1 Arkadaşlar eafc24 Fut'da oyuncuların üzerinde tuş göstergesi çıkıyor nereye baktıysam bunun ayarını bulamadım bu ayarı nasıl kapatabilirim?
Arkadaşlar eafc24 Fut'da oyuncuların üzerinde tuş göstergesi çıkıyor nereye baktıysam bunun ayarını bulamadım bu ayarı nasıl kapatabilirim?
E eymen özkan Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2023 #2 Allah bilir az bekle youtube atarlar herhalde.
weakdabeast Hectopat Katılım 20 Temmuz 2021 Mesajlar 202 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2023 #3 muhammetk dedi: Arkadaşlar eafc24 Fut'da oyuncuların üzerinde tuş göstergesi çıkıyor nereye baktıysam bunun ayarını bulamadım bu ayarı nasıl kapatabilirim? Genişletmek için tıkla... Maça gir ve oyunu duraklat oyunu duraklattığın zaman önüne çıkan bölümden aşağı in antrenör seçeneğini bulucaksın onu gizle düzelecek.
muhammetk dedi: Arkadaşlar eafc24 Fut'da oyuncuların üzerinde tuş göstergesi çıkıyor nereye baktıysam bunun ayarını bulamadım bu ayarı nasıl kapatabilirim? Genişletmek için tıkla... Maça gir ve oyunu duraklat oyunu duraklattığın zaman önüne çıkan bölümden aşağı in antrenör seçeneğini bulucaksın onu gizle düzelecek.
sarrny81 Femtopat Katılım 4 Mayıs 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2023 #4 Arkadaşlar oyun ayarlarından görsellere girip orada altta oyuncu göstergesi var onu kapatıyorsunuz emege saygı
Arkadaşlar oyun ayarlarından görsellere girip orada altta oyuncu göstergesi var onu kapatıyorsunuz emege saygı