E Emin2l Femtopat Katılım 29 Kasım 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2023 #1 Yeni EA FC (FIFA 24) aldım ve Ultimate oynamaya başlamak istiyorum. İzlediğim videolarda ilk başta Squad battles oynamam gerekiyordu. Hepsini oynadım ama şimdi ne yapacağım, nasıl oynanıyor? Xbox'dan oynuyorum, Pass gerekiyor mu?
Yeni EA FC (FIFA 24) aldım ve Ultimate oynamaya başlamak istiyorum. İzlediğim videolarda ilk başta Squad battles oynamam gerekiyordu. Hepsini oynadım ama şimdi ne yapacağım, nasıl oynanıyor? Xbox'dan oynuyorum, Pass gerekiyor mu?
iUgur Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 2.972 Çözümler 23 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2023 #2 Nasıl oynanır derken? Kontrolleri mi merak ediyorsunuz? Oyuna mı girmeyi bilemediniz? Ne tür bir konuda oynayacaksınız tam olarak?
Nasıl oynanır derken? Kontrolleri mi merak ediyorsunuz? Oyuna mı girmeyi bilemediniz? Ne tür bir konuda oynayacaksınız tam olarak?
E Emin2l Femtopat Katılım 29 Kasım 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2023 #3 @iUgur yani gelişmek içn para kasmak için hangi modu oynamam lazım gerçek insanlarla