EA FC 24 Ultimate Team modunda geç tepkiler almak

Tekinogluu

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Serbest
Selam, öncelikle 2 hafta önce EA FC aldım Full kariyer oynadım, ve dedim ki neden Ultimate Team oynamıyorum. Girdim kadrodur vs. yaptım Online maça girdim ama oynanış olarak çok yavaş geliyor paslar, çalımlar, şutları ve yönlendirmeler sanki çok geç yapıyor gibi geliyor. Halbuki kariyer modunda vs. çok normal geliyor. İzlediğim yayınlarda videolarda çok akıcı şekilde oynuyorlar tıpkı offline da oynar gibi. Bunun bir ayarı var mıdır, bilen biri yardım ederse çok sevinirim.

30-40 ms alıyorum bende
30-40 ms arası çok iyi. Buna rağmen gecikme hissediyorsanız kesinlikle dikey senkronizasyon ayarı açık ise kapalı hale getirin. Bu ayar dışında gecikme düşürdüğü kesin şekilde bilinen başka bir çözüm yok maalesef. Ultimate Team'deki gecikmelerin büyük çoğunluğu server kaynaklı oluyor maalesef.

Sanırım sizinle alakalı ben tüm modları sorunsuz oynuyorum.

1050 / 16 RAM ping 30 20 40 50 ama hiç takılmıyor.
Ben 4070 ile yaşıyorum saçma bir şekilde. Şöyle yağ gibi akan bir oyun deneyimi hiç yaşayamadım. Ayarlarınızı paylaşır mısınız?

Ben 4070 ile yaşıyorum saçma bir şekilde. Şöyle yağ gibi akan bir oyun deneyimi hiç yaşayamadım. Ayarlarınızı paylaşır mısınız?

Paylaşıyım tabii.

Tabii düşük olanları sen orta yüksek yapabilirsin ama Hz'yi 120'de kullanmanı öneririm ama Ekran'ın destekliyorsa.

Dosya Ekleri

• 1704342160741.png
    1,5 MB · Görüntüleme: 139
  • 1704342163700.png
    1,5 MB · Görüntüleme: 116
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…