EA FC 24 Ultimate Team modunda geç tepkiler almak

Paylaşıyım tabii.

Tabii düşük olanları sen orta yüksek yapabilirsin ama Hz'yi 120'de kullanmanı öneririm ama Ekran'ın destekliyorsa.
Teşekkür ederim, eve gidince deneyip bilgilendirme yaparım.

Bunun sebebi oyuncular olabilir bende kariyer oynarken gayet hızlıydı oyun fakat Ultimate Team'da yeni takım kurunca normal olarak kötü oyuncularla başlıyorsunuz ve oyununuz yavaşlıyor. Sorun bu olabilir belki.

Ultimate Team ve diğer oyun modları arasında dağlar kadar fark var, anladığım kadarı ile takılma olmuyor oyun akışı size yavaş geliyor, kariyer ile ultimate team arasında bu yönden çok fark var, bunu prof. fifacılar çok iyi bilir, yani ayarlarınız ile oynamayın oyuna bu şekilde alışmaya çalışın

Bu arada offline oyunda zaten iyi geliyorsa size online oyunda tek fark internettir, yani ekran hızı görüntü kalitesi vs. bunlar ile hiçbir şey değişmez hatta daha kötü olabilir, internet farkını da gecikme ms ile görebilirsiniz bu da 30 40 50 ms civarı ise problem yok demektir boşuna hiçbir ayar ile uğraşmayın dediğim gibi ultimate team tamamen bambaşka bir oyun gibi düşünün

Son düzenleme:
Bende yaşadım o sorunu çözümü var mıdır?

Her şey mükemmel olsa bile, EA serverları çoğu zaman çöpe bağlıyor. O süre zarfında online girmemeye dikkat ediyorum. Üstüne bide momentum yersen, kolu da ekranı da kırarsın.

Dostum EA'in Türkiye'de mevcut bir sunucusu yok maalesef. Geç tepki alman normal.

Her şey mükemmel olsa bile, EA serverları çoğu zaman çöpe bağlıyor. O süre zarfında online girmemeye dikkat ediyorum. Üstüne bide momentum yersen, kolu da ekranı da kırarsın.
Bi kere ekrana kolu fırlattım, şükür kırılmadı. Ayrıca FC24 içinde çok fazla bug var. Ultimate Team'de bi yerden bi yere geçiyosun, oyun donup kalıyor. Oyuncu bilgilerini açıp kapatıyosun, görsel arkada kalıyor. Bu da çık gir yapmayı gerektiriyor.

Her yıl oyun çıkarırlarsa öyle olur. Suç onlarda değil para basıyor FC oyunu. Biz artık alıştık bunlara, tek el olduğu sürece böyle devam edecek.

Arkadaşlar FPS limitini kaldırınca düzeldi şu an da rahat bir şekilde oynayabiliyorum ben 60Hz monitör kullanıyorum GTX1650 8.nesil işlemci mevcut sistemle çok alakalı değil GTX1050 ekran kartı olan da akıcı bir şekilde oynuyor denemeyen arkadaşlar bir FPS limitini kaldırıp deneyebilir bende öyle çözüldü

Kariyer modunda sorun yok demişsin. Sorun %100 internet ile alakalı, zaten EA'in sunucuları sıkıntılı. Belki iyi bir zamana denk gelmişsindir. İnternet ve sunucu düzelmediği sürece bu sorunları yaşamaya %100 devam edersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…