Hesabımda EA FC 24 var ve online oynamayacağım. Takım falan oluşturmayacağım. Sadece bilgisayara karşı oynamayı düşünüyorum. FIFA 26 almam gerekiyor mu? Şu andaki indirim az geliyor. 1500 TL'nin altına düşerse alabilirim kış indiriminde falan.
Hocam bana göre FC 24, FC 25, FC26 arasındaki tek fark kadrolar. Resmen aynı oyunu ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorlar. Size kalmış bir tercih ancak bence gerek yok.
Hesabımda EA FC 24 var ve online oynamayacağım. Takım falan oluşturmayacağım. Sadece bilgisayara karşı oynamayı düşünüyorum. FIFA 26 almam gerekiyor mu? Şu andaki indirim az geliyor. 1500 TL'nin altına düşerse alabilirim kış indiriminde falan.
Fifa 23 ile FC 25 var, PS'te ise FIFA 14'ten FIFA 22'ye kadar her oyun var. FC 26'yı da alacağım Türkçe spikerden dolayı yaz indirimlerinde. Daha da yenilik gelmedikçe almam ben daha.
FIFA 23 ile FC 25 var, PS'te ise FIFA 14'ten FIFA 22'ye kadar her oyun var. FC 26'yı da alacağım Türkçe spikerden dolayı yaz indirimlerinde. Daha da yenilik gelmedikçe almam ben daha.