bigburstrage Centipat Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2024 #1 Hangisini almak daha mantıklı? Hangisinin mekanikleri daha iyi, oyun hissiyatı, oyun hızı falan. Hangisini tavsiye edersiniz?(ikisi de aynı fiyatta)
Hangisini almak daha mantıklı? Hangisinin mekanikleri daha iyi, oyun hissiyatı, oyun hızı falan. Hangisini tavsiye edersiniz?(ikisi de aynı fiyatta)
Görkem Umut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 7.912 Çözümler 175 8 Eylül 2024 #2 FC 25 henüz çıkmadı.
bigburstrage Centipat Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2024 #3 Görkem Umut dedi: FC 25 henüz çıkmadı. Genişletmek için tıkla... bekliyimmi yoksa 24mü alıyım onda çok kararsız kaldım pek bi fark olcagını sanmıyom ama olcaksa en yenisi mi olsa bilemedim işte
Görkem Umut dedi: FC 25 henüz çıkmadı. Genişletmek için tıkla... bekliyimmi yoksa 24mü alıyım onda çok kararsız kaldım pek bi fark olcagını sanmıyom ama olcaksa en yenisi mi olsa bilemedim işte
A Adonis31 Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 3.687 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2024 #4 bigburstrage dedi: Bekleyeyim mi yoksa 24mü alayım onda çok kararsız kaldım pek bir fark olacağını sanmıyorum ama olacaksa en yenisi mi olsa bilemedim işte. Genişletmek için tıkla... Ultimate Team oynuyorsan 25 al neden 24 alasin kariyer oynuyorsan hiç alma ea playde var fc24
bigburstrage dedi: Bekleyeyim mi yoksa 24mü alayım onda çok kararsız kaldım pek bir fark olacağını sanmıyorum ama olacaksa en yenisi mi olsa bilemedim işte. Genişletmek için tıkla... Ultimate Team oynuyorsan 25 al neden 24 alasin kariyer oynuyorsan hiç alma ea playde var fc24
T A L O Hectopat Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 1.963 Makaleler 1 Çözümler 5 17 Eylül 2024 #5 bigburstrage dedi: Bekleyeyim mi yoksa 24mü alayım onda çok kararsız kaldım pek bir fark olacağını sanmıyorum ama olacaksa en yenisi mi olsa bilemedim işte. Genişletmek için tıkla... Ne için alacaksın.
bigburstrage dedi: Bekleyeyim mi yoksa 24mü alayım onda çok kararsız kaldım pek bir fark olacağını sanmıyorum ama olacaksa en yenisi mi olsa bilemedim işte. Genişletmek için tıkla... Ne için alacaksın.