EA FC 24'te FPS nasıl artırılır?

Tolga Orçun

Decapat
Daha fazla  
EA FC24 oynarken FPS değerim çok düşük, oyun sadece Volta modunda oynanabilir şekilde fakat ben normal maçları da normal bir FPS değeri ile donmadan kasmadan oynamak istiyorum. Sadece menajer kariyeri oynuyorum bu FPS sorununu nasıl düzeltebilirim?

EA FC24 oynarken FPS değerim çok düşük, oyun sadece Volta modunda oynanabilir şekilde fakat ben normal maçları da normal bir FPS değeri ile donmadan kasmadan oynamak istiyorum. Sadece menajer kariyeri oynuyorum bu FPS sorununu nasıl düzeltebilirim?
Hocam Belgeler>FC 24 dosyasını bulun silin (bu işlem tüm EA FC 24 verilerinizi siler fakat grafik ayarlarını da siler.) sonrasında oyuna girince otomatik ayar yapıyor hiç bir şekilde grafikleri ellemeyin. Bende böyle yaptığımda grafikleri ellemeyince kasmıyor. Tabii sisteminize de bağlı.

Hocam belgeler>fc 24 dosyasını bulun silin (bu işlem tüm EA FC 24 verilerinizi siler fakat grafik ayarlarını da siler.) Sonrasında oyuna girince otomatik ayar yapıyor hiçbir şekilde grafikleri ellemeyin. Bende böyle yaptığımda grafikleri ellemeyince kasmıyor. Tabii sisteminize de bağlı.

Grafikleri düşürmek daha iyi değil mi silince normal ayarlara dönecek ve sistemin gereksinimlerin biraz altında bir sistem ama eFootball 25 takılmadan oynanabiliyor EA FC 25'te bu kadar kasması pek normal değil gibi.

Grafikleri düşürmek daha iyi değil mi silince normal ayarlara dönecek ve sistemin gereksinimlerin biraz altında bir sistem ama eFootball 25 takılmadan oynanabiliyor EA FC 25'te bu kadar kasması pek normal değil gibi.
Hayır ellemeyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı