ATA 1881 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2019 Mesajlar 1.959 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2024 #1 Şu an ki kadrolar mevcutmu 24'te? Mevcut değilse transfer yaması önerebilir misiniz?
Eriksen Hectopat Hoca Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 3.759 Çözümler 14 Yer Danimarka,Kopenhag 22 Ekim 2024 #2 ATA 1881 dedi: Şu an ki kadrolar mevcutmu 24'te? Mevcut değilse transfer yaması önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Maalesef sadece FC 25 için güncelleniyor artık.
ATA 1881 dedi: Şu an ki kadrolar mevcutmu 24'te? Mevcut değilse transfer yaması önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Maalesef sadece FC 25 için güncelleniyor artık.
Rayz00 Decapat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 205 Daha fazla Sistem Özellikleri NVİDİA GeForce RTX 4060 Tİ AMD Ryzen 5 5600 16GB RAM Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2024 #3 transfer yaması varmıdır ?
Eriksen Hectopat Hoca Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 3.759 Çözümler 14 Yer Danimarka,Kopenhag 22 Ekim 2024 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu buldum bir bakın isterseniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu buldum bir bakın isterseniz.
ATA 1881 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2019 Mesajlar 1.959 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2024 #5 Eriksen dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu buldum bir bakın isterseniz. Genişletmek için tıkla... Video sahibinin paylaştığı linklerde virüs çıkıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodakini yaptım oldu çalışıyor. Son düzenleme: 22 Ekim 2024
Eriksen dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu buldum bir bakın isterseniz. Genişletmek için tıkla... Video sahibinin paylaştığı linklerde virüs çıkıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodakini yaptım oldu çalışıyor.