C Cannvvll Femtopat Katılım 31 Ocak 2025 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2025 #1 EA FC 24'te PC'den draft yapılıyor mu? Nasıl yapılıyor? Epic Games'ten indirdim. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Nisan 2025
polat2141 Hectopat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 1.644 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2025 #2 Ultimate Team kısmından mı bahsediyorsun. Cannvvll dedi: EA FC 24'te PC'den draft yapılıyor mu? Nasıl yapılıyor? Epic Games'ten indirdim. Genişletmek için tıkla...
Ultimate Team kısmından mı bahsediyorsun. Cannvvll dedi: EA FC 24'te PC'den draft yapılıyor mu? Nasıl yapılıyor? Epic Games'ten indirdim. Genişletmek için tıkla...
Lyc Hectopat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 3.240 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2025 #3 Cannvvll dedi: EA FC 24'te PC'den draft yapılıyor mu? Nasıl yapılıyor? Epic Games'ten indirdim. Genişletmek için tıkla... UT girip draft yapabiliyorsun.
Cannvvll dedi: EA FC 24'te PC'den draft yapılıyor mu? Nasıl yapılıyor? Epic Games'ten indirdim. Genişletmek için tıkla... UT girip draft yapabiliyorsun.
C Cannvvll Femtopat Katılım 31 Ocak 2025 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2025 #4 polat2141 dedi: Ultimate Team kısmından mı bahsediyorsun. Genişletmek için tıkla... Lyc dedi: UT girip draft yapabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Pek anlamıyorum ama draft yapıp o kadroyla Online oynamayı istiyorum
polat2141 dedi: Ultimate Team kısmından mı bahsediyorsun. Genişletmek için tıkla... Lyc dedi: UT girip draft yapabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Pek anlamıyorum ama draft yapıp o kadroyla Online oynamayı istiyorum
Lyc Hectopat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 3.240 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2025 #5 Cannvvll dedi: Pek anlamıyorum ama draft yapıp o kadroyla Online oynamayı istiyorum. Genişletmek için tıkla... UT girince Online draft ve tek kişilik draft var Online drafta girersen karşındaki rakip gerçek olur.
Cannvvll dedi: Pek anlamıyorum ama draft yapıp o kadroyla Online oynamayı istiyorum. Genişletmek için tıkla... UT girince Online draft ve tek kişilik draft var Online drafta girersen karşındaki rakip gerçek olur.