EA FC 24'te sol analog yukarı takılı kalıyor ve ters çalışıyor

efdal.uzel

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar geçen günlerde Epic Games üzerinden EA FC 24 aldım. Gamepad olarak Snopy sg R-218 modelini kullanıyorum. Oyuna girdiğimde sol analog sürekli yukarıya takılı kalıyor ve ters yönde çalışıyor. Ne yaptıysam çözemedim X360CE ile de denedim bir şey değişmedi. Aynı kol ile GTA 5 gibi oyunlarda oynadım bir problem yaşamadım sadece EA FC 24 de bu sorunla karşılaştım.

Gamepadden kaynaklı büyük ihtimal.

Drift sorunu gibi sanki

Merhaba,
Sorunu EA Launcher'ını Steam kütüphanesine oyun olarak ekleyip çalıştırdığım zaman çözdüm. (önceden EA Launcher açıksa kapatıp hatta çıkış yapıp Steam üzerinden tekrar girerseniz daha sağlıklı olur.)
Steam > ayarlar > kontrolcü sekmesine gelip tüm ayarları kapatıp sadece PlayStation istemcisi "etkinleştir" yapmalısınız. Bir de Steam kütüphanesi EA Launcher'a sağ tıklayıp kontrolcü yönetiminden Steam etkilerini aktif hale getirmeniz gerekiyor. İyi oyunlar dilerim.

Oyunu nereden aldığın fark etmez. Fifa 24 EA Launcher üzerinden açıldığı için Steam'a onu eklemek yeterlidir.
Diğer sanal denetçiler (Xbox360CE, XOutput vs.) Hiç uğraşmanıza gerek yok. Zamanında işime yaramışlardı ama Steam olayı çözmüş.

Dediğini uyguladım dostum ama bir değişim olmadı aynı kayma durumu devam etti: Acaba yeni bir gamepad alsam sorun gider mi? Eğer devam edecekse boşuna almak istemiyorum.

hallettin mi kanka aynı sıkıntı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…